Kilpailutettu autolaina

Maksuton kaikille

Autolaina - kilpailuta autolaina maksuttomasti

Täytä maksuton ja ei-sitova hakemus, joka voi tavoittaa jopa 30 pankin sekä luotonantajan lainatarjoukset. Etsimme sinulle parhaat autolaina vaihtoehdot.

Saat lainatarjouksen heti täytettyäsi ilmaisen hakemuksen. Oma korkotaso kannattaa tarkistaa säännöllisin väliajoin.

15000€
1.000€60.000€
Maksuaika
Lyhennys (kk)
189€
Hyväksyn palvelun käyttöehdot ja tietosuojaselosteen.


Palvelu on ilmainen ja ei-sitova

Esimerkki lainasta: Nimelliskorko voi vaihdella 4,5-20,0 % välillä. Laina-aika on 1-15 vuotta. Luoton määrä 10.000 €. Nimelliskorko 4,50 %. Luoton todellinen vuosikorko 5,94 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 5 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 11.541 €.
omalaina logo
Sortter logo
Axo logo

Miten palvelu toimii?

Täytä hakemus

Voit hakea lainaa aina 60 000 euroon asti lyhyen hakemuksemme kautta. Valitse vain summa ja täytä tiedot.

Nopea päätös

Voit saada alustavan päätöksen välittömästi. Sinulla on mahdollisuus saada jopa 25 lainatarjousta.

Maksut nopeasti

Kun olet hyväksynyt mieleisesi lainatarjouksen, voit saada rahat tilillesi jopa 15 minuutin kuluessa.

Autolaina voi olla ainoa vaihtoehto uuden auton rahoittamiseksi esimerkiksi silloin jos nykyiset säästöt eivät riitä kattamaan ostoa.

 Autolainaa voi saada vakuudettomasti ja ilman takaajia.

 Rahoitusyhtiö myöntää autolainan ja hakija maksaa sitä takaisin tietyissä erissä kuukausittain. 

Tässä artikkelissa kerromme miten ja kuka voi saada autolainaa sekä kerromme myös vakuudellisen autolainan vakuuksista. 

Autolainaa on mahdollista hakea jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

Autolaina on laina, jonka avulla voi rahoittaa auton hankinnan tai vaihtaa vanhan auton uudempaan. 

Autolaina voi hakea useista eri lähteistä, kuten pankeista, rahoitusyhtiöistä ja autoliikkeistä.

Joissakin tapauksissa autolaina voi hakea jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia.

Tämä edellyttää yleensä hakijalta hyvää luottokelpoisuutta ja riittävää maksukykyä.

Jos hakijalla ei ole vakuuksia tai takaajia, lainan korko voi olla korkeampi, koska lainanantaja haluaa varmistua riskien minimoimisesta.

Autolainan hakeminen ilman vakuuksia tai takaajia voi kuitenkin olla nopeampaa ja helpompaa kuin perinteisten pankkilainojen hakeminen.

Joissakin tapauksissa autorahoituksen voi saada jopa samana päivänä, kun hakemus on hyväksytty.

Autolainan voi vertailla ja kilpailuttaa helposti ja nopeasti verkossa

Autolainan vertaileminen ja kilpailuttaminen on nykyään helppoa ja nopeaa verkossa. On olemassa useita eri palveluita ja sivustoja, jotka tarjoavat vertailupalveluita eri autolainavaihtoehdoille.

Näiden palveluiden avulla voi syöttää tietoja, kuten haluttu lainamäärä, takaisinmaksuaika ja mahdolliset vakuudet tai takaajat. Tämän jälkeen palvelu vertailee eri rahoitusyhtiöiden tarjoamia vaihtoehtoja ja antaa mahdollisuuden valita sopivin vaihtoehto.

Vertailupalvelut auttavat säästämään aikaa ja vaivaa, sillä ne kattavat useita eri rahoitusyhtiöitä ja vaihtoehtoja yhdessä paikassa. 

Kilpailuttamalla autorahoituksen voi myös löytää paremman koron ja säästää rahaa.

Voit saada edullisen autolainan alhaisella korolla

Useat rahoitusyhtiöt ja pankit tarjoavat autolainaa verkossa ja kilpailu asiakkaista on kovaa, mikä tarkoittaa, että monet rahoitusyhtiöt tarjoavat kilpailukykyistä korkoa houkutellakseen asiakkaita.

Edullisen autolainan löytäminen vaatii kuitenkin hieman työtä ja vertailua. 

Autolainan vertailupalvelut ovat hyödyllisiä tässä, sillä ne kattavat useita eri rahoitusyhtiöitä ja auttavat löytämään parhaan tarjouksen nopeasti ja vaivattomasti.

On myös tärkeää muistaa, että alhaisen koron lisäksi kannattaa kiinnittää huomiota muihin rahoitusehtoihin, kuten lainan takaisinmaksuaikaan, mahdollisiin käsittelykuluihin ja vakuuksiin tai takaajiin. 

Näiden ehtojen vertailu auttaa löytämään parhaan kokonaisratkaisun omiin tarpeisiin ja budjettiin sopivalla tavalla.

Näin voit hakea autolainaa netistä

Autolainan hakeminen netistä on yleensä helppoa ja nopeaa. Seuraavat vaiheet ovat yleensä tarpeen:

 1. Täytä tältä sivustolta löytyvä maksuton ja ei-sitova hakemus.
 2. Hakemuksesi lähetetään jopa 30 eri pankille ja rahoitusyhtiölle.
 3. Odota päätöstä. Rahoitusyhtiö arvioi hakemuksen ja päättää, myönnetäänkö autolaina. Joissakin tapauksissa päätös voidaan tehdä nopeasti, jopa muutaman tunnin sisällä, kun taas toisissa tapauksissa voi kestää useita päiviä.
 4. Hyväksy lainaehdot. Jos autolaina myönnetään, sinun tulee hyväksyä lainaehtojen tiedot, kuten korot ja maksuaikataulu.
 5. Allekirjoita sopimus. Kun olet hyväksynyt ehdot, allekirjoita rahoitussopimus. Joissakin tapauksissa sopimuksen voi allekirjoittaa sähköisesti, kun taas toisissa tapauksissa se vaatii fyysisen allekirjoituksen.
 

Kuka voi saada autolainaa?

Autolainan saaminen edellyttää yleensä joitakin perusedellytyksiä, jotka voivat vaihdella rahoitusyhtiöstä ja lainan tyypistä riippuen. 

Tässä on muutamia yleisiä vaatimuksia, joita useimmat rahoitusyhtiöt asettavat hakijoille:

 1. Täysi-ikäisyys: Hakijan tulee olla vähintään 18-vuotias saadakseen autolainan.
 2. Puhtaat luottotiedot: Rahoitusyhtiöt tarkistavat hakijan luottotiedot ennen lainan myöntämistä. Jos hakijalla on maksuhäiriöitä tai muita merkintöjä luottotiedoissaan, se voi vaikuttaa negatiivisesti lainan myöntämiseen.
 3. Vakituinen osoite Suomessa: Hakijan tulee asua vakituisesti Suomessa.
 4. Säännölliset palkka- tai eläketulot: Hakijan tulee osoittaa, että hänellä on riittävät ja säännölliset tulot, jotta lainan takaisinmaksu sujuisi ongelmitta.

Jotkut pankit tai rahoituslaitokset, jotka ovat autorahoituksen kilpailutuksessa mukana voivat edellyttää yli 18 vuoden ikää. Joissain tapauksissa ikävaatimus voi olla jopa yli 20 vuotta.

Autolainan eri muodot

Autolainan muotoja on useita, ja yleisimpiä ovat:

 • Vakuudellinen autolaina: Tämä tarkoittaa sitä, että auton hankkimiseen tarvittava rahoitus vakuutetaan autolla. Jos lainaa ei makseta takaisin sovitusti, rahoitusyhtiö voi myydä auton kattamaan lainan takaisinmaksun.
 • Vakuudeton autolaina: Tämä tarkoittaa sitä, että lainaa ei vakuuteta autolla, vaan rahoitusyhtiö myöntää lainan ilman takaajia tai muita vakuuksia. Tällöin lainan korko on yleensä korkeampi kuin vakuudellisessa autorahoituksessa.
 • Osamaksu: Osamaksu tarkoittaa sitä, että auton ostohinta maksetaan osissa, yleensä kuukausittain sovitun maksuaikataulun mukaan. Osamaksu voi olla joko vakuudellinen tai vakuudeton.
 • Leasing-sopimus: Leasing-sopimus tarkoittaa sitä, että autoa ei osteta, vaan se vuokrataan sovitun ajanjakson ajaksi. Vuokra-aikana auto on rahoitusyhtiön omistuksessa, ja vuokralainen maksaa kuukausittaista vuokraa käytöstä.

Perinteiset pankit, kuten Nordea, OP ja Danske Bank, tarjoavat usein erilaisia autolainavaihtoehtoja, kuten vakuudellista ja vakuudetonta autolainaa sekä osamaksua. Lisäksi rahoituspalveluja tarjoavat Santander ja Svea, jotka erikoistuvat nimenomaan autorahoitukseen ja leasing-sopimuksiin.

Vakuudellisen autorahoituksen vakuudet

Vakuudellinen autolaina tarkoittaa sitä, että auton hankkimiseen tarvittava rahoitus vakuutetaan jonkin omaisuuserän, kuten omistusasunnon, rahatalletuksen, mökin, arvopapereiden tai muiden vastaavien, avulla.

Vakuuden avulla rahoitusyhtiö varmistaa, että laina pystytään maksamaan takaisin, sillä jos lainaa ei makseta sovitusti, rahoitusyhtiö voi myydä vakuutena toimivan omaisuuserän kattamaan lainan takaisinmaksun.

Yleensä vakuutena käytetään omistusasuntoa, sillä se on yleensä suurempi ja vakaampi omaisuuserä kuin esimerkiksi rahatalletus tai arvopaperit. 

Vakuusarvon tulee olla riittävän suuri kattamaan lainan määrä sekä mahdolliset korot ja kulut.

Millainen on vakuudeton autolaina?

Vakuudeton autolaina tarkoittaa sitä, että lainaa ei vakuuteta autolla tai muulla omaisuudella, vaan laina myönnetään ilman takaajia tai muita vakuuksia.

Tämä tarkoittaa, että lainan korko on yleensä korkeampi kuin vakuudellisessa autolainassa. Vakuudeton autolaina eroaa siis vakuudellisesta siinä, että lainaa ei vakuuteta omaisuudella.

Autorahoituksen hakeminen netissä on yleensä nopeaa ja helppoa, ja lainapäätös voidaan saada jopa muutamissa tunneissa. 

Lisäksi Santander ja Svea tarjoavat suurempia vakuudettomia autorahoituksia ilman vakuutta, jolloin voi saada tarvittavan rahoituksen ilman, että tarvitsee asettaa omaisuutta vakuudeksi.

Auton osto osamaksulla

Auton ostaminen osamaksulla tarkoittaa sitä, että auton hinta jaetaan useaan maksuerään, joiden maksaminen tapahtuu yleensä kuukausittain tietyn ajanjakson ajan. 

Osamaksulla rahoitettu auto tulee omistajan haltuun heti kaupanteon jälkeen, mutta auton omistus siirtyy ostajalle vasta kun koko laina on maksettu takaisin.

Osamaksulla autorahoituksen korko ja maksuerä pysyvät kiinteinä koko sopimuskauden ajan, jolloin lainan takaisinmaksu on helpompaa suunnitella ja ennustaa.

Auto leasing-sopimuksella

Auton leasing-sopimus tarkoittaa sitä, että auto vuokrataan käyttöön tietyn ajanjakson ajaksi. Leasing-sopimuksessa sovitaan yleensä tietyn ajanjakson vuokra-ajasta sekä kuukausimaksusta. 

Leasing-sopimuksen päättyessä auto palautetaan takaisin omistajalle tai sopimuksen voi myös jatkaa uudella sopimuksella.

Leasing-sopimus eroaa auton ostamisesta osamaksulla siten, että auton leasing-sopimuksessa autoa ei osteta, vaan vuokrataan käyttöön tietyksi ajaksi. 

Leasing-sopimuksen aikana auton omistus säilyy vuokraajalla. Leasing-sopimukseen sisältyy yleensä myös huoltopalveluja, kuten säännöllinen huolto, korjaukset ja renkaiden vaihdot.

Leasing-sopimus voi olla hyvä vaihtoehto esimerkiksi silloin, kun haluaa vaihtaa autoa tietyin väliajoin tai ei halua sitoutua pitkäaikaiseen auton omistamiseen.

Mitä tarkoittaa autolaina ilman käsirahaa?

Autolaina ilman käsirahaa tarkoittaa sitä, että auton ostoa varten ei tarvitse maksaa etukäteen mitään omaa rahaa. 

Autolaina ilman käsirahaa edellyttää yleensä hakijalta tiettyjä ehtoja, kuten säännöllisiä kuukausituloja, puhtaita luottotietoja ja kykyä hallita omaa talouttaan.

Autolaina ilman käsirahaa on hyvä vaihtoehto, jos ei ole varaa maksaa käsirahaa tai haluaa käyttää rahat johonkin muuhun tarkoitukseen.

Näiden asioiden lisäksi hakijan tulee yleensä todistaa, että hän on selviytynyt aikaisempien rahoitusten takaisinmaksusta ongelmitta, kun hän hakee autolainaa ilman käsirahaa. 

Tämä voi tarkoittaa esimerkiksi aikaisempien lainojen, luottokorttivelkojen tai muiden vastaavien maksujen hoitamista sovitun aikataulun mukaisesti ja ilman viivästyksiä.

Näin rahoitusyhtiö voi varmistua siitä, että hakija pystyy hoitamaan myös uuden autorahoituksen takaisinmaksun ilman ongelmia.

Miksi autolaina kannattaa kilpailuttaa netissä?

Autolainan kilpailuttaminen netissä kannattaa, koska se antaa mahdollisuuden löytää edullisimman rahoitusratkaisun omalle autolainalle. 

Netin kautta voi verrata eri rahoitusyhtiöiden tarjoamia korkoja, käsirahoja ja maksuehtoja nopeasti ja helposti.

Lisäksi kilpailuttaminen voi säästää aikaa ja vaivaa, kun ei tarvitse käydä eri pankkien konttoreissa ja neuvotella erikseen jokaisen kanssa. 

Netissä autorahoituksen kilpailuttaminen onnistuu vaivattomasti omalta tietokoneelta tai mobiililaitteelta ja lainatarjoukset saa yleensä nopeasti, jopa samana päivänä.

Kilpailuta autolaina maksuttomasti Bankon avulla ja parhaimmillaan voit saada useiden pankkien sekä rahoituslaitoksien autolaina tarjoukset hetkessä vertailtavaksesi.

Usein kysytyt kysymykset autolainasta

Tässä muutamia usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia autorahoitukseen liittyen:

Mitä vakuuksia tarvitaan autorahoituksen hakemiseen?

Vakuudetonta autolainaa voi hakea ilman vakuuksia, kun taas vakuudellinen Autolaina edellyttää jonkinlaista vakuutta, kuten omistusasuntoa, talletusta tai arvopapereita.

Mitkä ovat autolainan korkotasot?

Korkotaso vaihtelee paljon eri rahoituslaitosten ja hakijoiden välillä. Usein korkotaso on alhaisempi vakuudellisessa autorahoituksessa kuin vakuudettomassa autorahoituksessa.

Voinko saada autolainaa ilman käsirahaa?

Joissain tapauksissa on mahdollista saada autolainaa ilman käsirahaa, mutta se edellyttää yleensä hyvää luottotietohistoriaa ja säännöllisiä tuloja.

Miten autorahoituksen hakeminen verkossa tapahtuu?

Autorahoituksen hakeminen verkossa on helppoa. Yleensä hakijan tulee täyttää hakulomake verkossa ja odottaa rahoituslaitoksen päätöstä.

Voinko kilpailuttaa autolainan netissä?

Kyllä, autorahoituksen kilpailutus netissä on helppoa ja nopeaa. Hakija voi lähettää hakemuksen useisiin eri rahoituslaitoksiin ja valita parhaan tarjouksen.

Kuinka nopeasti Autolaina voidaan saada tilille?

Autolaina voidaan usein saada tilille muutamissa tunneissa tai päivissä riippuen rahoituslaitoksesta.