Kilpailutettua lainaa 60.000€

Maksuton kaikille

Resurs Bank kokemuksia - millaisesta palvelusta on kyse?

Resurs Bank on yksi markkinoiden vanhimmista toimijoista, joka nykyään tarjoaa kulutusluottojen lisäksi myös luottokorttivaihtoehtoa sekä muita maksutapoja.

Resurs Bankin kautta voit hakea lainaa 1000–50 000 € ja laina-ajan voit valita 1-12 vuoden välillä.

Banko arvio
5/5

Lainasumma

100 – 50.000€

Korko (alk)

6,90 %

Laina-aika

1- 20 vuotta

Emme tee tällä hetkellä yhteistyötä Resurs Bankin kanssa. Mutta jos haluat mahdollistaa useiden lainatarjouksien saamisen, täytä hakemuksemme ja me toimitamme sen jopa yli 25 pankille kilpailutettavaksi.

Resurs Bankin kautta voit saada lainaa monenlaisiin rahantarpeisiin. Lainan lisäksi tarjonnasta löytyy luottokortti sekä muut maksuratkaisut, joista kerromme tarkemmin tässä artikkelissa.

Lainan voit käyttää haluamallasi tavalla esimerkiksi lainojen ja luottojen yhdistämiseen, uuden auton ostoon tai kodin remontointiin.

Tässä oppaassa kerromme tarkemmin Resurs Bankin toiminnasta, sen tarjoamista tuotteista, lainanhausta, asiakkaiden kokemuksista ja Bankon mielipiteen.

Resurs bank kokemuksia

Tarkastelussa Resurs Bank

Resurs Bank on alkujaan Ruotsista ja Suomen markkinoilla se on aloittanut toimintansa 2000-luvulla.

Ruotsissa Resurs Bank on palvellut asiakkaitaan Resurs-konsernin alla vuodesta 1977 lähtien. Alkujaan sen tarjonta koostui lähinnä osamaksu- ja rahoitusratkaisuista.

Vuonna 2001 Resurs-konserni sai pankkiluvan, jonka seurauksena se pystyi laajentamaan tarjontaansa lainoihin.

Vuosi pankkiluvan myöntämisen jälkeen se laajensi toimintansa Suomeen ja nykypäivänä sillä on toimintaa muissakin Pohjoismaissa.

Suomen ja Ruotsin tarjonnassa on erona se, että Ruotsissa Resurs Bank tarjoaa asiakkailleen säästötiliä jopa 3,85 prosentin korolla. Suomessa palvelu on taas keskittynyt tarjoamaan asiakkailleen pääasiassa osamaksu- ja rahoitusratkaisuja sekä vakuudettomia lainoja.

Monen tunnetun suomalaisen verkkokaupan maksuvaihtoehdoista löytyy Resurs Bank. Esimerkiksi rakentamiseen erikoistunut tavarataloketju Bauhaus, yksi Suomen suurin halpakauppaketju Tokmanni sekä Tanskan suurin kansainvälisesti toimiva Jysk tarjoaa Resurs Bankin maksuratkaisuja.

Kun asiakas päätyy asioimaan jossakin näissä liikkeissä ja valitsee maksutavakseen Resurs Bankin – saa hän hoidettua maksun osissa tililuoton avulla.

Tänä päivänä Resurs Bankin valikoimasta löytyy myös yrityksen oma luottokortti Resurs Gold. Luottokortilla voit maksaa joko yhdellä kertaa tai osissa omaan tahtiin. Pystyt keräämään samalla bonuspisteitä liittämällä luottokortin Google tai Apple Payhin.

Minkälaista lainaa Resurs Bankin kautta voi saada?

Resurs Bank tarjoaa suomalaisille asiakkaille vakuudetonta lainaa 1000 eurosta jopa 50 000 euroon asti. Lainojen takaisinmaksuajat vaihtelevat 5–12 vuoden välillä.

Käytännössä kun puhutaan vakuudettomasta lainasta, tarkoittaa se sitä, ettei sen saaminen edellytä omaisuusvakuuden tai henkilötakaajan käyttämistä.

Vakuudettoman lainan korkotaso ja muut kulut ovat aina vakuudellista lainaa korkeammat. Tämä perustuu siihen, että pankeilla on suurempi todennäköisyys tehdä luottotappiota myöntäessä vakuudetonta lainaa. Luottotappion riski on mahdollinen silloin, jos asiakas ei esimerkiksi selviydy lainan takaisinmaksamisesta.

Lähes jokainen verkossa sekä perinteisenä pankkina tunnettu toimija tarjoaa vakuudettomia lainatuotteita.

Resurs Bankin tarjonnasta löydät perinteisen vakuudettoman kulutusluoton lisäksi luottojen ja luottokorttivelkojen yhdistämiseen tarkoitetun yhdistelylainan.

Resurs Bankin asettamiin lainavaatimuksiin paneudumme tarkemmin seuraavassa osiossa.

Millaisia ehtoja Resurs Bank on asettanut lainan saamiseksi?

Resurs Bankin asettamia lainaehtoja pidetään kohtalaisen tiukkoina ja sen kautta ei välttämättä saakkaan yhtä helposti lainatarjouksia mitä muilta vastaavilta toimijoilta.

Voit täyttää Resurs Bankin lainahakemuksen, kunhan täytät seuraavat ehdot:

 • Ikäsi on vähintään 24 vuotta
 • Sinulla on säännölliset työ- tai eläketulot
 • Luottotietosi ovat puhtaat, maksuhäiriömerkintä johtaa usein kielteiseen lainapäätökseen
 

Jos kuukausittaiset bruttotulosi ylittävät 800 euroa, on sinun mahdollista hakea 1000–30000 euron lainaa.

Halutessaan etenkin isompaa lainaa hakiessa hakemukseen kannattaa ottaa mukaan yhteishakija, jolloin myönteinen luottopäätös on todennäköisempi sekä lainalle on mahdollista saada alhaisempi korkotaso.

Esimerkiksi jos haet suurempaa yhdistelylainaa, voi olla kannattavaa ottaa hakemukseen mukaan rinnakkaishakija.

Resurs Bankin asettamat lainaehdot eivät kovinkaan paljon poikkea muista vastaavista ruotsalaisista pankeista, sillä usein nämä ovat asettaneet lainoille korkeammat ja tiukemmat ehdot.

Esimerkiksi vastaava toimija Avida on asettanut hakijoille ehdoiksi 24 vuoden iän, puhtaat luottotiedot sekä hakijan vuositulot tulee olla vähintään 16 000 €. Lisäksi kyseisen hakijan on pitänyt asua vakituisesti Suomessa viimeisen 3 vuoden ajan.

Onko Resurs Bankin tarjoamissa lainoissa pieni vai suuri korko?

Resurs Bankin korkotaso on aina asiakaskohtainen ja lainojen minimikorkotaso voi olla 6,90 %. Lainojen viitekorko määräytyy 3kk euribor, joten lainan korko muuttuu aina kolmen kuukauden välein euriborin mukaisesti.

Lainan korkotasoon vaikuttaa seuraavat asiat:

 • Laina-aika
 • Lainasumma
 • Hakijan henkilökohtaiset tiedot ja taloudellinen tilanne
 

Lainakulut muodostuvat koron lisäksi muista mahdollisista kuluista kuten tilinhoitomaksuista. Lainasta perittävä kuukausittainen kustannus on lainasummasta 0,28 %. Maksimissaan kuukausittainen kulu voi olla 12,50 euroa.

Lainasta ei peritä erikseen avausmaksua ja lainan todellinen vuosikorko koostuu hakijan antamien tietojen pohjalta, kuten esimerkiksi haetusta lainasummasta, tulotasosta ja mahdollisista nykyisistä veloista.

Maksaako Resurs Bankin lainatarjouksien kilpailuttaminen jotain?

Resurs Bank tekee tällä hetkellä yhteistyötä useiden Suomessa toimivien lainanvälityspalveluiden kanssa.

Lainanvälittäjän avulla pystyt saamaan yhdellä ilmaisella hakemuksella useita lainatarjouksia jopa 30 eri palvelulta.

Välityspalvelun avulla lainanhakija pystyy tarkistamaan mistä pankeista hänen on mahdollista saada lainaa ja minkälainen on tarjouksien korkotaso.

Useat pankit tekevät yhteistyötä lainanvälityspaleluiden kanssa tavoittaakseen suuremman määrän uusia potentiaalisia asiakkaita.

Esimerkiksi Omalaina, joka on yksi markkinoiden tunnetuimmista palveluista, tekee yhteistyötä Resurs Bankin lisäksi jopa 20 eri pankin ja rahoituslaitoksen kanssa.

Vaihtoehtoisesti voit siis käyttää Omalainan palvelua ja saada sen avulla Resurs Bankin ja monen muun pankin lainatarjoukset yhdellä kertaa.

Kannattaako lainojen yhdistäminen Resurs Bankin kautta?

Useimmat Resurs Bankin asiakkaat hyödyntävät kyseistä palvelua nimenomaan lainojen yhdistämisessä. Käytännössä lainojen yhdistämisessä nykyiset lainat niputetaan yhteen ja ne kuitataan yhdellä edullisemmalla lainalla.

Useiden pienien lainojen maksaminen voi tulla erittäin kalliiksi, sillä pienemmissä lainoissa korkotaso on usein korkeampi, joka nostaa lainan kokonaiskustannuksia.

Kun yhdistät nämä useat lainat, maksettavanasi on enää yhden lainan kustannukset.

Tyypillisesti suuremmissa lainoissa korkotaso ja kustannukset ovat huomattavasti matalammat pikalainoihin verrattuna. Jonka takia yhdistelylaina voi selkeyttää talouttasi ja leikata lainakustannuksia suuresti.

Lainojen yhdistäminen voi olla kannattavaa etenkin, jos nykyiset lainat on otettu ennen vuonna 2019 astunutta korkokattolakia. Korkokattolaki leikkasi lainojen maksimi korkotason 20 prosenttiin ja lisäksi lainoista perittävät kustannukset eivät saa vuositasolla olla yli 150 euroa.

Korkokattolakia muutettiin vuoden 2023 lokakuussa ja maksimikorkotaso tiputettiin 15 %.

Ohjeet Resurs Bank lainanahakuun

Lainanhaku Resurs Bankilla tapahtuu hyvin yksinkertaisesti heidän verkkosivujen kautta. Palveluun tunnistautuminen tapahtuu omilla henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla.

Jos hakija ei omaa verkkopankkitunnuksia, voi hän hoitaa lainanhaun soittamalla Resurs Bankin asiakaspalveluun.

Hakemuksen täyttämisen ja lähettämisen jälkeen hakija saa alustavan lainapäätöksen. Myönteisen päätöksen jälkeen voit tutustua rauhassa saamiisi lainatarjouksiin ja jos jokin tarjous vastasi odotuksiasi, hyväksyminen tapahtuu verkkopankkitunnuksilla.

Jossain tapauksissa Resurs Bank voi tässä kohtaa vaatia hakijalta joitain liitteitä, jonka avulla he todentavat hakijan toimittamien tietojen oikeellisuuden. Liitteet voivat koskea esimerkiksi viimeisintä palkkakuittia tai muita tietoja, jotka vaikuttavat lainansaantiin.

Jos jokin saamistasi tarjouksista vastasi odotuksiasi tai korkotaso oli riittävän edullinen, niin hyväksymisen jälkeen rahat maksetaan tilillesi 1-3 pankkipäivän kuluessa.

Lainan takaisinmaksun voit suorittaa halutessasi kokonaisuudessaan ilman ylimääräisiä kustannuksia. Sinulla voi olla mahdollisuus käyttää maksuvapaita kuukausia, jos niitä on erillinen maininta laskussasi.

Mitä muita palveluja Resurs Bank tarjoaa?

Resurs Bankin tarjonta perustuu pääosin kuluttajalainoihin, mutta tarjonnasta löytyy myös yrityksille suunnatut lasku- ja osamaksuratkaisut.

Toistaiseksi Resurs Bank tarjoaa vain ruotsalaisille asiakkaille säästötiliä, jota ei ainakaan vielä löydy Suomesta.

Resurs Bank luottokortti

Resurs Bank päätti laajentaa tarjontaansa muutamia vuosia sitten luottokorttiin, joka kulki aiemmin nimellä Supreme Card.

Tänäpäivänä kortti kulkee yksinkertaisesti nimellä Resurs Bank luottokortti. Ajantasaiset tiedot palvelun tarjoamasta luottokortista löytyy heidän verkkosivujensa kautta.

Resurs Bank luottokortin tarkemmat tiedot:

 • Joustava luottokortti, jossa hankintojen maksamisen voi hoitaa joko heti tai osissa.
 • 30-60 päivän koroton ja kuluton takaisinmaksuaika.
 • Kun käytät ostoksiesi maksamiseen Resurs luottokorttia, saat jokaisesta ostoksestasi bonuspisteitä. Voit vaihtaa saamasi pisteet Pisteshopissa laadukkaisiin Design-tuotteisiin, kuten aurinkolaseihin, lamppuihin, leffalippuihin, kaiuttimiin sekä keittiötarvikkeisiin. Saat korttiostoksistasi 10 pistettä jokaista käyttämääsi euroa kohden.
 • Kun käytät matkasi maksamiseen vähintään 50 % Resursin luottokorttia, saat matkavakuutuksen itsellesi sekä kaikille mukana matkustaville perheenjäsenille.

Resurs luottokortin hakeminen edellyttää seuraavien ehtojen täyttämistä:

 • Vakituinen työpaikka
 • Puhtaat luottotiedot
 • Olet hoitanut raha-asiasi moitteettomasti
 • Kirjasi ovat Suomessa

Millaisia Resurs Bank kokemuksia netistä löytyy?

Resurs Bank kokemuksia löytyy verkosta useita ja joukkoon mahtuu niin positiivisa kuin negatiivisiakin kokemuksia.

Bankon mielestä Resurs on ihan luotettava palvelu, jonka kautta etenkin hyvän taloustilanteen omaavat hakijat voivat saada edullista lainaa.

Resurs Trustpilot kokemuksia löytyy myös useita ja niitä käymmekin kohtapuolin läpi.

Resursin negatiiviset kokemukset liittyvät lähinnä huonoon asiakaspalveluun tai korkeisiin korkotasoihin.

Täytyy kuitenkin muistaa, että korkotaso määräytyy asiakaskohtaisesti, jonka takia sen perusteella ei kannata tehdä lopullista päätöstä. Hakemuksen täyttäminen on kuitenkin maksutonta eikä se velvoita vielä mihinkään, jonka takia se kannattaa tehdä, jos haluaa tarkistaa saatavilla olevan korkotason.

Resurs Bank on saanut Trustpilotissa kuitenkin hyvät arvosanat, sillä arvioiden perusteella se on saanut 4,4 tähteä 5 tähdestä, joka vastaa erinomaista.

Tässä muutamia poimintoja Resurs kokemuksista, jotka on lainattu Trustpilot sivustolta:

”Olen iloisesti yllättynyt osamaksumahdollisuudesta Resurs Bankin toimesta silmälasikaupoilla. Netissä on selkeät ohjeet lainan hoitamiseen, kaikki onkin sujunut moitteettomasti.”

”Rahoitus ratkaisu hoitui nopeasti ja saman tien paikalla. Maksujärjestelmät ovat joustavat ja sopineet kaikille tarvitsijoille.”

”En pääse kirjautumaan omiin tietoihin”

”Neljään kertaan piti tulo- ja menotiedot kertoa kassajonossa ja aikaa hyväksymiseen meni lähes tunti. Ei lupaa hyvää palvelun tulevaisuudelle, onneksi ei ole pakko käyttää tämän jälkeen.”

Pääsääntöisesti palvelu on saanut asiakkailtaan kiitosta ja positiivisia kokemuksia. Näihin netistä löytyviin kokemuksiin kannattaa aina suhtautua varauksella, sillä jokaisen kokemus on aina henkilökohtainen ja joissain tapauskissa arvostelut voivat olla tekaistuja.

Resurs Suomi Trustpilot

Bankon mielipide Resurs Bankista

Resurs Bank on ihan varteen otettava palvelu ja voimme suositella sitä sellaisille hakijoille, jolla on hyvä tulotaso ja taloudellinen tilanne.

Jos kuitenkin hakija haluaa edesauttaa useiden lainatarjouksien saamista yhdellä kertaa, kannattaa lainat kilpailuttaa Bankon avulla. Banko kilpailuttaa useiden pankkien ja rahoituslaitoksien tarjoukset yhdellä kertaa.  

Lainan hakeminen edellyttää vähintään täysi-ikäisyyttä, mutta lainamahdollisuudet paranevat mitä korkeampi hakijan ikä on. Edellytyksenä on myös puhtaat luottotiedot ja vakituiset tulot.

Resurs Bank asiakaspalvelu ja yhteystiedot

Resurs Bank AB Suomen sivuliike

Osoite: PL 3900, 00002 Helsinki

Puhelin: 09-622 4308 (arkisin 8.00–17.00)

Sähköposti: asiakaspalvelu(at)resurs.fi

Voit myös ottaa Resursin asiakaspalveluun yhteyttä verkkosivuilta löytyvät Chat-palvelun kautta.

Resurs Bank usein kysytyt kysymykset

Minkälainen on Resurs Bank perintä?

 Harva Resurs Bank asiakkaista joutuu perintään, sillä suurin osa asiakkaista selviytyy ja hoitaa lainan takaisinmaksun ajallaan.

Onko Resurs Bank huijaus?

Resurs Bank ei ole huijaus, vaan kyseessä on luotettava ja turvallinen palvelu.

Minkälaista lainaa voin saada Resurs Bankin kautta?

Resurs Bankin kautta voit saada 1000–50 000 euron vakuudetonta lainaa. Takaisinmaksuajan voi valita 5–12 vuoden väliltä. Lainan korkotaso määräytyy asiakaskohtaisesti ja se voi olla minimissään 6,90 % ja maksimissaan 15 %.