Vakuudeton autorahoitus

Maksuton kaikille

Autorahoitus - kilpailuta autorahoitus netissä

Kilpailuta yli 30 pankkia ja luotonantajaa. Etsimme sinulle nopeasti parhaimmat autorahoitus vaihtoehdot. Maksutonta ja ei sido – sinä päätät.

Saat lainatarjouksen heti täytettyäsi ilmaisen hakemuksen. Oma korkotaso kannattaa tarkistaa säännöllisin väliajoin.

15000€
1.000€60.000€
Maksuaika
Lyhennys (kk)
189€
Hyväksyn palvelun käyttöehdot ja tietosuojaselosteen.


Palvelu on ilmainen ja ei-sitova

Esimerkki lainasta: Nimelliskorko voi vaihdella 4,5-20,0 % välillä. Laina-aika on 1-15 vuotta. Luoton määrä 10.000 €. Nimelliskorko 4,50 %. Luoton todellinen vuosikorko 5,94 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 5 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 11.541 €.
Sortter logo
Axo logo

Miten palvelu toimii?

Täytä hakemus

Voit hakea lainaa aina 60 000 euroon asti lyhyen hakemuksemme kautta. Valitse vain summa ja täytä tiedot.

Nopea päätös

Saat alustavan päätöksen välittömästi yli 25 pankilta ja rahalaitokselta. Voit vapaasti selata saamiasi tarjouksia.

Maksut nopeasti

Kun olet hyväksynyt mieleisesi lainatarjouksen, saat rahat tilillesi jopa 15 minuutissa! Se on niin helppoa.

Auton ostaminen voi olla suuri taloudellinen investointi, jonka moni ei pysty maksamaan kerralla.

Autorahoitus on yksi tapa hankkia auto, jossa rahoitusyhtiö lainaa rahaa auton ostajalle ja tämä maksaa takaisin rahaa kuukausittaisissa erissä tietyn ajanjakson ajan. 

Tässä artikkelissa käsitellään autorahoitusta tarkemmin, mukaan lukien sen toimintatapa, edut ja haitat, sekä asioita, jotka kannattaa ottaa huomioon ennen kuin ottaa autorahoitusta.

Mikä on autorahoitus?

Autorahoitus on rahoitusmuoto, jonka avulla voit ostaa auton ja maksaa sen takaisin lainan muodossa. Autorahoitukseen sisältyy yleensä korko, joka määräytyy lainan määrän ja maksuajan perusteella.

Lisäksi rahoitusyhtiöt voivat veloittaa muita kuluja, kuten aloitusmaksun ja tilinhoitomaksun.

Autorahoitus on yleensä järkevä vaihtoehto, jos et halua maksaa koko auton hintaa kerralla tai sinulla ei ole tarpeeksi säästöjä auton ostamiseen. 

Rahoitus antaa sinulle mahdollisuuden ostaa unelmiesi auton ja maksaa sen takaisin sopivissa kuukausierissä.

Autorahoituksen eri muotoja ovat:

 1. Pankkilaina: Voit hakea autorahoitusta pankista, joka myöntää sinulle lainan auton ostamista varten. Pankkilainan korot ovat yleensä alhaisemmat kuin rahoitusyhtiöiden tarjoamat korot. Pankkilaina edellyttää yleensä hyvää luottotietohistoriaa ja lainanhoitokykyä.
 2. Rahoitusyhtiön laina: Rahoitusyhtiö voi myöntää sinulle autorahoituksen, joka toimii samalla tavalla kuin pankkilaina. Rahoitusyhtiön lainan korot ovat yleensä korkeammat kuin pankkilainan korot.
 3. Autoliikkeen rahoitus: Autoliike voi tarjota autorahoitusta edulliseen hintaan, mutta yleensä korko on pienempi huonompilaatuisissa autoissa ja korkeampi kalleimmissa ja laadukkaammissa autoissa.
 4. Autorahoituksen kilpailuttaminen: autorahoitus kannattaa aina kilpailuttaa, voit helposti vertailla kilpailutuksen kautta saatuja lainatarjouksia muihin vaihtoehtoihin.

Miten autorahoitus toimii?

Autorahoitus toimii seuraavasti:

 1. Asiakas valitsee auton, jonka haluaa ostaa ja sopii hinnan myyjän kanssa.
 2. Asiakas ottaa yhteyttä rahoitusyhtiöön ja hakee autorahoitusta.
 3. Rahoitusyhtiö arvioi asiakkaan luottokelpoisuuden ja määrittelee lainan määrän, koron ja takaisinmaksuajan.
 4. Rahoitusyhtiö maksaa auton myyjälle asiakkaan puolesta.
 5. Asiakas maksaa rahoitusyhtiölle takaisin lainan kuukausierissä sovitun ajanjakson ajan.
 6. Kun laina on maksettu kokonaan takaisin, asiakas omistaa auton.

Autorahoituksen edut

Autorahoitus voi olla hyödyllinen vaihtoehto monille autojen ostajille. Tässä muutamia autorahoituksen etuja:

 • Mahdollisuus hankkia auto, joka muuten olisi liian kallis maksettavaksi kerralla
 • Kuukausittaisen maksun ennustettavuus auttaa budjetoinnissa
 • Mahdollisuus saada parempi korko kuin perinteisessä lainassa, jos asiakkaalla on hyvä luottokelpoisuus
 • Joustavat takaisinmaksuajat tarjoavat mahdollisuuden valita eri pituisia laina-aikoja
 • Ei tarvitse käyttää omaa pääomaa auton hankintaan

Kannattaako autolainaa hakea netistä?

Autolainan hakeminen netistä voi olla hyvä vaihtoehto, sillä se voi tarjota useita etuja perinteisiin pankkilainoihin verrattuna. 

Netistä haettavat autolainat ovat usein nopeita ja helppoja saada, ja niiden avulla voi säästää aikaa ja vaivaa verrattuna perinteiseen pankkilainan hakemiseen. 

Lisäksi netistä haettavat autolainat voivat olla kilpailukykyisempiä hinnaltaan kuin perinteiset pankkilainat, sillä nettipankit ja -rahoitusyhtiöt voivat tarjota parempia lainaehtoja ja korkoja. 

On kuitenkin tärkeää vertailla eri vaihtoehtoja huolellisesti ennen autolainan hakemista netistä ja varmistaa, että lainaehdot sopivat omaan taloudelliseen tilanteeseen ja maksukykyyn.

Mikä on hyvä autorahoituksen korko?

Hyvä autorahoituksen korko riippuu useista tekijöistä, kuten hakijan luottokelpoisuudesta, lainan määrästä, takaisinmaksuajasta ja markkinatilanteesta. 

Hyvä korko on sellainen, joka on kilpailukykyinen suhteessa markkinoiden muihin tarjolla oleviin lainoihin ja joka sopii hakijan taloudelliseen tilanteeseen. 

Yleisesti ottaen hyvä korko voi olla esimerkiksi alle 5% tai 6% koron suuruusluokassa, mutta tarkka korko riippuu aina yksilöllisistä tekijöistä. 

On tärkeää vertailla eri rahoitusyhtiöiden ja pankkien tarjoamia lainaehtoja huolellisesti ja hakea useita tarjouksia ennen päätöksen tekemistä.

Halvin autorahoitus

Halvin autorahoitus voi löytyä useilta eri rahoitusyhtiöiltä ja pankeilta, mutta tarkka korko ja lainaehtojen sopivuus riippuu aina yksilöllisistä tekijöistä, kuten hakijan taloudellisesta tilanteesta ja luottokelpoisuudesta. 

Halvin autorahoitus voi olla esimerkiksi tarjouskampanjan tai kilpailutuksen kautta saatava laina, joka voi olla koroltaan ja kuluiltaan kilpailukykyinen muihin vaihtoehtoihin nähden. 

On kuitenkin tärkeää huomioida, että halvin rahoitus ei välttämättä ole aina paras vaihtoehto, jos lainan ehdot eivät sovi omaan taloudelliseen tilanteeseen tai takaisinmaksukykyyn. 

Siksi kannattaa aina vertailla eri vaihtoehtoja huolellisesti ja hakea useita tarjouksia ennen lopullisen päätöksen tekemistä.

Paras autorahoitus

Paras autorahoitus riippuu aina yksilöllisistä tekijöistä, kuten hakijan taloudellisesta tilanteesta, lainan määrästä ja takaisinmaksuajasta. 

Paras rahoitus löytyy yleensä rahoitusyhtiöltä tai pankilta, joka tarjoaa hakijalle kilpailukykyistä korkoa ja muita lainaehtoja, jotka sopivat hänen tarpeisiinsa ja takaisinmaksukykyyn. 

Parhaan autorahoituksen löytämiseksi kannattaa vertailla eri rahoitusyhtiöiden ja pankkien tarjoamia lainaehtoja huolellisesti ja hakea useita tarjouksia ennen lopullisen päätöksen tekemistä. 

Tärkeää on myös varmistaa, että lainan ehdot ovat selkeät ja ymmärrettävät, eikä lainan ottamisesta aiheudu liikaa riskejä omalle taloudelle.

Autorahoituksen kilpailuttaminen

Autorahoituksen kilpailuttaminen on hyvä tapa löytää kilpailukykyinen laina ja säästää rahaa. Kilpailuttaminen tarkoittaa eri rahoitusyhtiöiden ja pankkien tarjoamien lainojen vertailua, jotta löytää parhaan mahdollisen lainatarjouksen. 

Kilpailuttaminen voi auttaa löytämään edullisemman koron, alhaisemmat lainanhoitokulut ja paremmat lainaehdot. 

Autorahoituksen kilpailuttaminen on helppoa ja nopeaa, ja sen voi tehdä esimerkiksi käyttämällä erilaisia rahoitus- ja vertailupalveluita. 

On tärkeää muistaa, että eri rahoitusyhtiöt ja pankit voivat tarjota erilaisia lainaehtoja ja korkoja, joten kilpailuttamalla voi löytää itselle sopivimman lainatarjouksen.

Autorahoituslaskurin käyttäminen

Autorahoituslaskuri on hyödyllinen työkalu, joka auttaa arvioimaan autorahoituksen kokonaiskustannuksia. 

Laskurilla voi laskea lainan kuukausierän suuruuden ja kokonaiskustannukset eri takaisinmaksuajoilla ja koroilla. 

Autorahoituslaskurin käyttäminen on helppoa ja nopeaa, ja sen avulla voi vertailla eri lainatarjouksia ja selvittää, mikä laina sopii omaan taloudelliseen tilanteeseen parhaiten.

Laskurin käyttäminen auttaa myös hahmottamaan, miten eri lainaehtojen muuttaminen vaikuttaa lainan kokonaiskustannuksiin. 

Autorahoituslaskuri on yleensä saatavilla rahoitusyhtiöiden ja pankkien verkkosivuilla, ja sen käyttö on ilmaista.

Käytetty tai uusi auto rahoituksella

Käytetyn tai uuden auton rahoituksen valinta riippuu yksilöllisistä tekijöistä, kuten henkilön taloudellisesta tilanteesta ja auton hankintatarpeesta. 

Uuden auton hankinta voi olla kalliimpaa, mutta se saattaa olla taloudellisesti kannattavaa pitkällä aikavälillä, sillä uusilla autoilla on yleensä vähemmän huoltotarpeita ja ne ovat polttoainetaloudellisempia. 

Toisaalta käytetyn auton hankinta voi olla edullisempaa ja tarjota enemmän valinnanvaraa. Käytetyn auton rahoittaminen voi kuitenkin olla haastavampaa, sillä sen arvo voi vaihdella enemmän ja sen kunto voi olla epävarmempi. 

On tärkeää ottaa huomioon sekä uuden että käytetyn auton rahoituksen edut ja haitat ja valita vaihtoehto, joka sopii parhaiten omiin tarpeisiin ja taloudelliseen tilanteeseen.

Autorahoitus ilman vakuuksia

Autorahoitus ilman vakuuksia tarkoittaa sitä, että lainanhakija ei tarvitse antaa rahoituksen tueksi esimerkiksi kiinteistöä, arvopapereita tai muita omaisuuseriä. 

Tämä tarkoittaa, että lainanhakijan omaisuus ei ole vaarassa, mikäli hän ei pysty maksamaan lainaa takaisin sovitusti. 

Autorahoitus ilman vakuuksia on yleensä hieman kalliimpaa kuin vakuudellinen rahoitus, sillä rahoitusyhtiö ottaa suuremman riskin, mutta se voi olla hyvä vaihtoehto esimerkiksi henkilöille, joilla ei ole tarvittavaa omaisuutta vakuudeksi. 

On kuitenkin tärkeää muistaa, että ilman vakuutta myönnettävä autorahoitus edellyttää yleensä hyvää luottotietohistoriaa ja vakaita tuloja.