Kertalainaa jopa 60.000€

Maksuton kaikille

Hae vakuudetonta kertalainaa jopa 60 000 €!

Pyydä maksuttomasti ja ilman sitoutumista kertalaina tarjouksia. Voit saada yhdellä hakemuksella jopa 30 pankin lainavaihtoehdot.

Saat lainatarjouksen heti täytettyäsi ilmaisen hakemuksen. Oma korkotaso kannattaa tarkistaa säännöllisin väliajoin.

15000€
1.000€60.000€
Maksuaika
Lyhennys (kk)
189€
Hyväksyn palvelun käyttöehdot ja tietosuojaselosteen.


Palvelu on ilmainen ja ei-sitova

Esimerkki lainasta: Nimelliskorko voi vaihdella 4,5-20,0 % välillä. Laina-aika on 1-15 vuotta. Luoton määrä 10.000 €. Nimelliskorko 4,50 %. Luoton todellinen vuosikorko 5,94 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 5 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 11.541 €.
omalaina logo
Sortter logo
Axo logo

Miten palvelu toimii?

Täytä hakemus

Voit hakea lainaa aina 60 000 euroon asti lyhyen hakemuksemme kautta. Valitse vain summa ja täytä tiedot.

Nopea päätös

Saat alustavan päätöksen välittömästi yli 25 pankilta ja rahalaitokselta. Voit vapaasti selata saamiasi tarjouksia.

Maksut nopeasti

Kun olet hyväksynyt mieleisesi lainatarjouksen, saat rahat tilillesi jopa 15 minuutissa! Se on niin helppoa.

Kertalaina on lainatuote, jossa lainasumma maksetaan hakijan tilille yhdellä kertaa. Se soveltuu niin pienempiin kuin suurempiinkin hankintoihin. 

Voit hakea vakuudetonta kertalainaa 1000 eurosta jopa 60 000 euroon asti ilman vakuuksia tai takaajia. Laina-ajan voi valita itselleen sopivaksi 1-15 vuoden väliltä. 

Tässä artikkelissa kerromme tarkemmin millainen on kertalaina ja mitä sen hakemisessa tulee ottaa huomioon. 

Kertalainan ominaisuudet

Kertalainan määrä vaihtelee yleensä 1 000 eurosta aina 60 000 euroon asti. Kertalaina myönnetään yleensä tietyn ajanjakson kuluessa, joka voi olla muutamasta kuukaudesta jopa 15 vuoteen asti.

Kertalainan korko vaihtelee lainanantajasta riippuen, mutta se on yleensä alhaisempi kuin esimerkiksi pikavippien tai kulutusluottojen korot. 

Kertalainan takaisinmaksu tapahtuu yleensä kuukausittain tasaerissä, ja takaisinmaksuaika voi olla jopa 15 vuotta.

Kertalaina on yksi monista lainavaihtoehdoista, jota ihmiset voivat käyttää hankkiakseen tarvitsemiaan varoja. Kertalaina on yksinkertainen ja suoraviivainen laina, joka myönnetään kerralla tiettyä tarkoitusta varten.

Kertalainan avulla voit rahoittaa erilaisia hankintoja, kuten auton, kodin remontin tai lomamatkan. Kertalaina on usein järkevä vaihtoehto, kun tarvitset suurempaa määrää rahaa kerralla.

Kertalainan hakeminen

Kertalainan hakeminen on yleensä helppoa ja nopeaa. Voit hakea kertalainaa useimmiten verkossa tai perinteisesti pankissa. Hakuprosessi vaihtelee lainanantajasta riippuen, mutta yleensä sinun tulee täyttää hakulomake ja toimittaa tarvittavat liitteet, kuten tulotodistus ja henkilötodistus. 

Lainanantaja arvioi hakemuksesi ja päättää, myöntääkö hän sinulle lainan.

Voit pyytää kertalainatarjouksia Bankolta seuraavasti:

  • Valitse tämän sivun ylemmästä osasta löytyvästä lainalaskurista itsellesi tarvittava lainasumma ja takaisinmaksuaika. Laskuri antaa sinulle täyttämiesi tietojen perusteella myös suuntaa antavan arvion lainan kuukausittaisesta lyhennysmäärästä. Täytä myös etunimesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi.
  • Siirry eteenpäin klikkaamalla ”Hae nyt” – nappia.
  • Sinut ohjataan lainahakemukseen, jonka täyttäminen vie vain muutaman minuutin. Hakemuksessa kysytään henkilötietojasi ja sitä haluatko hakea lainaa rinnakkaishakijan kanssa. Siirry eteenpäin hakemuksen seuraaviin osiin.
  • Kun olet täyttänyt kaikki pyydetyt kohdat niin hakemuksesi lähetetään kilpailutettavaksi yhteistyökumppaneillemme.
  • Saat lainapäätöksen hetkessä ja tarjoukset nopeasti.
  • Vertaile saamiasi tarjouksia ja valitse edullisin vaihtoehto, joka vastaa tarpeitasi.
  • Allekirjoita sopimus omilla verkkopankkitunnuksillasi.
  • Rahat maksetaan tilillesi jopa saman päivän aikana tai viimeistään 1-2 arkipäivän kuluessa.

Kertalainan hyödyt ja haitat

Kertalainalla on useita etuja verrattuna muihin lainavaihtoehtoihin. Kertalainan avulla voit saada suuremman summan rahaa kerralla ja sen takaisinmaksuaika on yleensä pidempi kuin pikalainalla tai kulutusluotolla. 

Kertalaina voi myös olla edullisempi vaihtoehto kuin luottokortti, jossa korot voivat olla huomattavan korkeita.

Kertalainan haittana voi olla korkea korko, jos sitä vertaa muihin lainavaihtoehtoihin, kuten joustoluottoon tai asuntolainaan. 

Lisäksi kertalainassa voi olla korkeita käsittelykuluja, jotka on otettava huomioon takaisinmaksua suunnitellessa.

Kertalainan vertailu muihin lainavaihtoehtoihin

Kertalainan vertailu muihin lainavaihtoehtoihin on tärkeää ennen päätöksen tekemistä. Esimerkiksi, jos tarvitset pientä määrää rahaa nopeasti, pikavippi tai joustoluotto voi olla parempi vaihtoehto kuin kertalaina. 

Pikavippien ja joustoluottojen takaisinmaksuaika on yleensä lyhyempi kuin kertalainan, mutta niiden korot voivat olla huomattavasti korkeammat. Käytännössä kertalaina toimii samalla tavalla kuin kulutusluotto.

Asuntolaina puolestaan on yleensä kertalainaa edullisempi vaihtoehto, jos tarvitset suurempaa määrää rahaa ja sinulla on omaisuutta, jota voit käyttää vakuutena.

Miten voin saada kertalainaa?

Kertalainan hakeminen voi olla helppoa, mutta sen saaminen riippuu hakijan luottoluokituksesta. Luottoluokitusprofiiliin vaikuttaa mm. hakijan tulot, velat ja maksuhistoria. 

Jos hakijan luottoluokitusprofiili on heikko, lainan saaminen voi olla vaikeampaa ja korko voi olla korkeampi kuin hyvän luottoluokitusprofiilin omaavalle henkilölle.

Voit kuitenkin tarkistaa saatavilla olevan korkotasosi maksuttoman hakemuksen avulla. Hakemuksen täyttäminen ja tarjouksien vastaanottaminen ei sido vielä lainan ottamiseen.

Kertalainan käyttötarkoitukset

Kertalainan käyttötarkoitus voi vaihdella henkilöstä riippuen. Joitakin yleisiä käyttötarkoituksia ovat auton tai kodin remontin rahoitus, lomamatkan rahoitus tai velkojen yhdistäminen yhdeksi lainaksi.

Yhdistelylaina on hyvä vaihtoehto silloin, jos nykyisten lainojen tai luottojen takaisinmaksaminen on hankalaa tai niistä aiheutuvat kustannukset nousevat liian korkeiksi. 

Yhdistelylainan avulla pystyt alentamaan lainakustannuksiasi ja lainan takaisinmaksaminen on huomattavasti helpompaa. Parhaimmassa tapauksessa lainojen yhdistäminen on helpottanut monen henkilön velkataakkaa ja taloudellista tilannetta.

Kertalainan vaikutus luottoluokitukseen

Kertalainan ottaminen voi vaikuttaa hakijan luottoluokitukseen. Kertalaina näkyy luottoluokitusprofiilissa ja sen takaisinmaksun laiminlyönti voi heikentää hakijan luottoluokitusta. Tästä syystä lainan ottamista kannattaa harkita tarkasti ja sitä ei kannata ottaa kevyin perustein.

Toisaalta, jos kertalaina maksetaan takaisin sovitusti, se voi parantaa hakijan luottoluokitusta ja avata mahdollisuuksia muihin lainavaihtoehtoihin tulevaisuudessa. Lainat tulee maksaa aina ajallaan takaisin, sillä niiden laiminlyönti voi johtaa ulosottoon ja siitä taas seuraa maksuhäiriömerkintä.

Kertalainan takaisinmaksu

Kertalainan takaisinmaksuaika ja -summa vaihtelevat lainanantajien välillä. Takaisinmaksusuunnitelma on tärkeä ottaa huomioon, kun hakee kertalainaa. Jos takaisinmaksusuunnitelmaa ei noudateta tai lainan takaisinmaksua laiminlyödään, se voi johtaa lisäkuluihin ja luottoluokituksen heikkenemiseen.

On tärkeää tutustua huolella kertalainan ehtoihin ja takaisinmaksusuunnitelmaan ennen lainan hakemista ja allekirjoittamista. Tarkista myös, että sinulla on riittävät varat takaisinmaksuun ennen lainan hakemista.

Milloin kertalaina kannattaa?

Kertalaina sopii erityisesti sellaisiin tilanteisiin, jossa tarvitset suuremman määrän rahaa kerrallaan tiettyä tarkoitusta varten. 

Kertalainan etuna on se, että lainan käyttötarkoitus on määritelty, joten lainaa ei voi käyttää mihin tahansa tarkoitukseen. 

Esimerkiksi auton ostaminen, kodin remontointi tai lomamatkan rahoittaminen ovat yleisiä kertalainan käyttötarkoituksia.

Kertalaina voi olla hyvä vaihtoehto myös silloin, kun tarvitset lainaa lyhyellä takaisinmaksuajalla.

Joskus pikavippi tai joustoluotto voivat olla liian kalliita vaihtoehtoja, ja tällöin kertalaina voi olla edullisempi vaihtoehto. 

Kertalainan korko voi olla alhaisempi kuin muiden lainatuotteiden, mutta se riippuu aina lainanantajasta ja lainan määrästä.

Kertalainan haittapuoli on se, että lainaa ei voi yleensä nostaa uudelleen sen takaisinmaksun jälkeen, joten jos tarvitset jatkuvaa rahoitusta, kannattaa harkita joustoluottoa. 

Lisäksi kertalainan hakeminen voi olla hieman hankalampaa kuin esimerkiksi pikavipin hakeminen, sillä usein lainanantajat vaativat enemmän tietoja hakijalta, kuten tulo- ja verotustiedot.

Kertalainan kustannukset

Kertalainan kustannukset muodostuvat usein korkokuluista ja mahdollisista avaus- tai hoitokuluista. 

Korkokulut voivat vaihdella lainanantajien välillä, ja siksi onkin tärkeää vertailla eri lainanantajien tarjouksia ennen lainan hakemista.

Kertalainan käsittelykuluja ja muita maksuja on otettava huomioon lainaa haettaessa. Kertalainan käsittelykuluja ja muita maksuja voi vertailla eri lainanantajien välillä, jotta löytää edullisimman vaihtoehdon. Lisäksi, jos takaisinmaksuaikaa halutaan pidentää, on otettava huomioon mahdolliset lisäkulut.

Samalla tavalla kuin muissakin lainatuotteissa niin myös kertalainassa korkotaso on aina hakijakohtainen ja se määräytyy henkilön taloudellisen tilanteen mukaan. Jos hakija saa korkean korkotason, niin se tarkoittaa myös korkeampia kustannuksia.

Kertalaina vai muu lainatuote?

Kertalaina on yksi lainatuote muiden joukossa, ja sen sopivuus riippuu aina hakijan yksilöllisestä tilanteesta ja tarpeista. 

Ennen lainan hakemista kannattaa tutkia eri vaihtoehtoja ja vertailla eri lainatuotteiden etuja ja haittoja. Pikavippi, joustoluotto ja kulutusluotto ovat muita yleisiä lainatuotteita, joita voi harkita.

Pikavippi on nopea ja helppo tapa saada lainaa lyhyellä takaisinmaksuajalla, mutta sen korot ovat yleensä korkeammat kuin muiden lainatuotteiden. 

Joustoluotto taas mahdollistaa joustavan rahoituksen tarpeen mukaan, mutta sen korot voivat olla korkeammat kuin kertalainan korot. 

Kulutusluotto taas on suurempi laina, jota haetaan yleensä pidemmällä takaisinmaksuajalla, ja sen korot ovat yleensä alhaisempia kuin pikavipin tai joustoluoton korot.

Usein kysytyt kysymykset kertalainasta

Mikä on kertalaina?

Kertalaina on yksi lainatuote, jossa koko lainasumma maksetaan yhdellä kertaa hakijan tilille.

Miten kertalainan hakeminen tapahtuu?

Kertalainaa voi hakea useimmilta pankilta ja rahoituslaitoksilta. Lainan hakeminen tapahtuu yleensä verkossa tai käymällä pankissa. Voit pyytää maksuttomasti kertalaina tarjouksia sivustomme kautta. Täytä maksuton hakemus ja katso millaisella korolla varustettuja tarjouksia voit saada.

Kuka voi hakea kertalainaa?

Kertalainan hakijan tulee yleensä olla vähintään 18-vuotias ja hänen taloudellisen tilanteensa tulee olla vakaa. Lisäksi hakijalla tulee olla säännöllisiä tuloja. Voit hakea kertalainaa Bankon kautta, kunhan olet vähintään 20-vuotias ja kuukausittaiset tulosi ovat yli 600 euroa. Myös luottotietojen tulee olla puhtaat.

Kuinka paljon kertalainaa voi saada?

Kertalainan määrä vaihtelee yleensä muutamasta sadasta eurosta jopa kymmeniin tuhansiin euroihin. Lainan määrä riippuu hakijan taloudellisesta tilanteesta ja tarpeesta. Bankon kautta voit hakea kertalainaa 1000 eurosta jopa 60 000 euroon asti.

Miten kertalainan takaisinmaksu tapahtuu?

Kertalaina maksetaan takaisin tasaerissä kuukausittain sovitun ajan kuluessa. Takaisinmaksuaika voi vaihdella muutamasta kuukaudesta jopa useisiin vuosiin.

Mitä riskejä kertalaina sisältää?

Jos lainaa ei makseta sovitusti takaisin, se voi aiheuttaa merkittäviä taloudellisia ongelmia. Lainan takaisinmaksuun liittyy aina riski, että hakijan taloudellinen tilanne heikkenee ja maksukyky heikkenee.

Mitä hyötyjä kertalainalla on?

Kertalainan etuina ovat yleensä alhaisemmat korot ja selkeä takaisinmaksusuunnitelma. Laina soveltuu hyvin esimerkiksi suurempien hankintojen rahoitukseen.

Miten vertailen eri kertalainoja?

Ennen kertalainan hakemista kannattaa vertailla eri lainojen etuja ja haittoja, kuten korkoja, takaisinmaksuaikaa ja muita kuluja. Vertailu kannattaa tehdä huolellisesti ja tarkasti, jotta löytää parhaan lainan omiin tarpeisiin ja taloudelliseen tilanteeseen.

Yhteenveto

Kertalaina voi olla hyvä vaihtoehto, jos tarvitset rahoitusta tiettyä tarkoitusta varten ja haluat tietää tarkkaan lainan takaisinmaksusuunnitelman. Kertalaina voi auttaa sinua rahoittamaan suurempia hankkeita ja antaa tarvittavan joustavuuden.

Kertalainan korko voi olla edullisempi kuin esimerkiksi pikavipin tai joustoluoton, mutta lainanantajan valinta ja takaisinmaksuaika on syytä tarkistaa huolella.

Ennen kertalainan hakemista on myös hyvä tarkistaa omat taloudelliset mahdollisuudet takaisinmaksuun ja arvioida, onko kertalaina oikea vaihtoehto juuri sinun tilanteeseesi. 

Tarkkaile myös kertalainan takaisinmaksuaikataulua ja pidä huolta siitä, että voit maksaa lainan takaisin sovitusti.

Lainaa hakiessa kannattaa vertailla eri lainanantajien tarjouksia ja etsiä paras kertalaina juuri sinun tarpeisiisi.

Ennen lainan vastaanottamista suosittelemme, että kilpailutat lainasi maksuttomasti ja ilman sitoutumista palvelumme avulla.