Järjestelylaina edullisesti

Maksuton kaikille

Järjestelylaina - vakuudettomasti ja ilman takaajia

Pyydä maksuttomasti ja ei-sitovasti usean pankin sekä rahoituslaitoksen järjestelylaina tarjoukset. 

Saat lainatarjouksen heti täytettyäsi ilmaisen hakemuksen. Oma korkotaso kannattaa tarkistaa säännöllisin väliajoin.

15000€
1.000€60.000€
Maksuaika
Lyhennys (kk)
189€
Hyväksyn palvelun käyttöehdot ja tietosuojaselosteen.


Palvelu on ilmainen ja ei-sitova

Esimerkki lainasta: Nimelliskorko voi vaihdella 4,5-20,0 % välillä. Laina-aika on 1-15 vuotta. Luoton määrä 10.000 €. Nimelliskorko 4,50 %. Luoton todellinen vuosikorko 5,94 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 5 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 11.541 €.
Sortter logo
Axo logo

Miten palvelu toimii?

Täytä hakemus

Voit hakea lainaa aina 70 000 euroon asti lyhyen hakemuksemme kautta. Valitse vain summa ja täytä tiedot.

Nopea päätös

Voit saada alustavan päätöksen välittömästi. Sinulla on mahdollisuus saada jopa 25 lainatarjousta.

Maksut nopeasti

Kun olet hyväksynyt mieleisesi lainatarjouksen, voit saada rahat tilillesi jopa 15 minuutin kuluessa.

Järjestelylaina, josta käytetään myös nimitystä yhdistelylaina käytetään nykyisten kalliiden lainojen tai luottokorttivelkojen maksamiseen. Järjestelylaina auttaa nimensä mukaisesti järjestelemään niin sanotusti taloudellisen tilanteen parempaan jamaan. Lainan avulla korkokustannukset ja muut lainaan liittyvät kulut pienenevät sekä oman talouden hallinta helpottuu. 

Tässä artikkelissa käymme tarkemmin läpi missä tilanteissa järjestelylainan hakeminen voi olla järkevää ja muita asioita joita siinä kannattaa ottaa huomioon.

Järjestele lainasi vakuudettomasti

Järjestelylaina on laina, jonka avulla voit yhdistää useita pieniä lainoja tai kulutusluottoja yhdeksi suuremmaksi lainaksi. Järjestelylaina voi auttaa sinua hallitsemaan velkaasi paremmin ja säästämään rahaa korkokuluissa, jos sen korko on alhaisempi kuin useiden erillisten lainojen korkojen yhteissumma.

Netistä haettava järjestelylaina tarkoittaa sitä, että voit hakea järjestelylainaa suoraan verkossa. Tämä on kätevää, sillä voit vertailla eri lainantarjoajien tarjoamia järjestelylainoja helposti ja löytää parhaan tarjouksen itsellesi. Usein netistä haettava järjestelylaina myös tarjoaa nopean hakuprosessin ja saat vastauksen hakemukseesi yleensä melko nopeasti.

On tärkeää huomioida, että järjestelylainan saaminen edellyttää yleensä hyvää luottohistoriaa ja riittävää maksukykyä. Ennen järjestelylainan hakemista kannattaa tarkastella omaa taloudellista tilannetta ja varmistaa, että lainan takaisinmaksu on mahdollista ilman ongelmia.

Lisäksi kannattaa tutkia eri lainantarjoajien ehtoja ja korkotasoa ennen lainan hakemista, jotta löydät juuri sinun tarpeisiisi sopivan järjestelylainan. Järjestelylainaa on mahdollista hakea jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia.

Järjestelylainat voi kilpailuttaa kätevästi verkossa

Järjestelylainojen kilpailuttaminen on nykyään helppoa ja kätevää verkossa. Monet lainanvälityspalvelut tarjoavat tätä palvelua, jossa asiakas täyttää yhden hakemuksen ja sen jälkeen palvelu kilpailuttaa asiakkaan puolesta useita eri pankkeja ja rahoituslaitoksia.

Tämä mahdollistaa sen, että asiakas saa useita eri lainatarjouksia, joista voi valita parhaiten omaan tilanteeseen sopivan. Verkossa kilpailuttaminen on nopeaa ja helppoa, ja se voi auttaa säästämään merkittäviä summia lainan kuluissa.

Voit kilpailuttaa järjestelylainaa tarjoavat pankit ja rahoituslaitokset kätevästi sekä maksuttomasti Bankon avulla. Kilpailutuksessa on mukana jopa yli 30 luotettavaa pankkia.

Edullinen järjestelylaina netistä pienellä korolla

Järjestelylainan ottaminen voi olla järkevä ratkaisu talouden hallinnan kannalta, mutta on tärkeää muistaa, että laina tulee maksaa takaisin korkojen kera. Jos haluaa löytää edullisen järjestelylainan netistä, kannattaa vertailla eri lainatarjouksia huolellisesti.

Monet pankit ja rahoituslaitokset tarjoavat järjestelylainoja netissä, ja niitä voi vertailla helposti eri palveluiden kautta.

Järjestelylainoja tarjoavat palvelut ovat yleensä ilmaisia, ja ne auttavat asiakasta löytämään sopivan lainan, jolla voi yhdistää useita eri lainoja yhdeksi kokonaisuudeksi. Kun löytää sopivan lainan, kannattaa tarkistaa sen korko ja muut kulut, kuten avausmaksut ja kuukausittaiset tilinhoitomaksut.

Edullisimman järjestelylainan löytäminen voi olla haastavaa, mutta vertailu auttaa löytämään parhaan ratkaisun omaan tilanteeseen.

On tärkeää huomata, että järjestelylainan korko voi vaihdella henkilökohtaisen taloudellisen tilanteen mukaan. Koron määrä riippuu muun muassa siitä, kuinka suuren lainan haluaa ottaa, minkä tyyppisiä lainoja haluaa yhdistää ja kuinka hyvin oma talous on hallinnassa.

Pieni korko ei välttämättä ole aina paras vaihtoehto, sillä esimerkiksi pidempi laina-aika voi nostaa kokonaiskuluja. Onkin tärkeää harkita huolella omaa taloudellista tilannetta ja vertailla eri lainatarjouksia ennen päätöksen tekemistä.

Vakuudeton järjestelylaina heti tilille

Vakuudeton järjestelylaina on laina, jota voi hakea ilman erillistä vakuutta tai ”panttia”. Vakuudettomien järjestelylainojen suurin etu on se, että niiden hakeminen on yleensä nopeaa ja helppoa, ja ne voidaan myöntää heti tilille hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen.

Monet rahoituslaitokset ja pankit tarjoavat vakuudettomia järjestelylainoja, joita voi hakea kätevästi verkossa. Lainapäätös tehdään yleensä nopeasti, ja hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen laina siirretään heti tilille. Vakuudettomien järjestelylainojen suuruus voi vaihdella, mutta yleensä ne ovat pienempiä summia kuin vakuudelliset lainat.

On kuitenkin tärkeää muistaa, että vakuudettomat lainat ovat yleensä korkeakorkoisempia kuin vakuudelliset lainat, sillä lainanmyöntäjällä ei ole vakuutta, joka kattaa lainan takaisinmaksun, jos siinä ilmenee vaikeuksia.

Järjestelylainan avulla yhdistät lainasi ja säästät rahaa

Järjestelylainan avulla voit yksinkertaistaa taloudellista tilannettasi ja säästää rahaa lainojen koroissa ja muissa kuluissa. Sen sijaan että sinulla olisi useita eri lainoja, joissa kaikissa on omat korot ja maksuajat, järjestelylainan avulla voit yhdistää kaikki lainat yhdeksi isommaksi lainaksi, jolla on yksi korko ja yksi maksuaikataulu.

Tämä voi johtaa alhaisempiin kuukausittaisiin maksuihin, mikä auttaa sinua hallitsemaan taloudellisia menoja paremmin ja säästämään rahaa pitkällä aikavälillä.

Milloin järjestelylainan hakeminen on järkevää?

Järjestelylainan hakeminen on järkevää, kun sinulla on useita erillisiä lainoja, joiden yhteiset kuukausittaiset maksut ja korot ovat korkeat. Tällaisessa tilanteessa järjestelylainan ottaminen voi auttaa sinua yhdistämään kaikki lainasi yhdeksi lainaksi, jolla on yksi kuukausittainen maksu ja yksi korko, mikä voi johtaa säästöihin pitkällä aikavälillä.

Lisäksi järjestelylaina voi olla hyödyllinen, jos sinulla on vaikeuksia hallita talouttasi ja maksaa laskuja ajoissa. Järjestelylainan avulla voit yksinkertaistaa taloudellista tilannettasi ja varmistaa, että sinulla on varaa maksaa kuukausittaiset maksusi ajallaan.

On kuitenkin tärkeää muistaa, että järjestelylainan hakeminen voi johtaa lisäkustannuksiin, kuten uusiin maksuihin ja pidempiin laina-aikoihin. Ennen kuin harkitset järjestelylainan hakemista, sinun tulee arvioida huolellisesti sen kustannukset ja hyödyt sekä selvittää, miten se vaikuttaa taloudelliseen tilanteeseesi pitkällä aikavälillä.

Kuka voi saada järjestelylainaa?

Järjestelylainan saaminen edellyttää yleensä, että hakijalla on säännölliset tulot ja riittävä maksukyky lainan takaisinmaksamiseen. Yleensä lainanantajat tarkistavat hakijan luottotiedot ja arvioivat hakijan maksukyvyn ennen lainan myöntämistä. Hakijan luottotiedot ja maksukyky vaikuttavat myös lainan ehtoihin, kuten lainan korkoon ja maksuaikatauluun.

Yleensä järjestelylainan hakijan tulee olla vähintään 18-vuotias, asua pysyvästi Suomessa ja omistaa suomalainen pankkitili. Järjestelylainaa voivat hakea yksityishenkilöt, joilla on useita eri lainoja, joita he haluavat yhdistää yhdeksi lainaksi.

On tärkeää muistaa, että järjestelylainan saaminen ei ole automaattinen oikeus, ja lainanantajat tekevät aina huolellisen arvion hakijan maksukyvystä ja luottotiedoista ennen lainan myöntämistä.

Voit kilpailuttaa järjestelylainasi Bankon avulla, kunhan olet vähintään 20-vuotias, tulosi ovat kuukausitasolla vähintään 600 euroa ja luottotietosi ovat puhtaat.

Järjestelylainan hakuprosessi vaihe vaiheelta

Järjestelylainan hakeminen netistä on yleensä helppoa ja nopeaa. Tässä on yleinen vaihe vaiheelta -ohje järjestelylainan hakuprosessista netissä:

  1. Selvitä järjestelylainan tarpeesi ja arvioi kuinka paljon tarvitset lainaa. Tämän avulla voit vertailla eri lainantarjoajien tarjouksia ja löytää sopivimman järjestelylainan sinulle.
  2. Etsi luotettava järjestelylainan tarjoaja. Voit tehdä tämän etsimällä verkosta tai käyttämällä vertailusivustoja, joilla voit vertailla eri lainantarjoajien tarjouksia.
  3. Täytä hakemus verkossa. Useimmat lainantarjoajat tarjoavat helppokäyttöisiä ja selkeitä verkkohakemuksia, jotka sinun tulee täyttää huolellisesti. Hakemuksessa sinun tulee ilmoittaa henkilötietosi, taloudellinen tilanteesi, muut lainasi sekä toivottu lainamäärä.
  4. Lainanantaja tekee luottotarkistuksen. Kun olet lähettänyt hakemuksen, lainanantaja tarkistaa luottotietosi ja arvioi maksukykysi.
  5. Saat lainatarjouksen. Kun hakemuksesi on hyväksytty, saat lainantarjoajalta joko yhden tai useamman lainatarjouksen.
 

Hyväksy sopiva ja riittävän edullinen tarjous helposti verkkopankkitunnuksillasi. Laina maksetaan tilillesi jopa tunneissa, saman päivä aikana tai viimeistään muutaman arkipäivän kuluessa.

Miksi järjestelylainaa kannattaa hakea?

Järjestelylainaa kannattaa hakea monista syistä. Tärkein syy on, että järjestelylainan avulla voit yhdistää kaikki erilliset lainasi yhdeksi kokonaisuudeksi, jolloin sinun tarvitsee maksaa vain yhtä kuukausittaista maksua. Tämä helpottaa talouden hallintaa ja voi vähentää kuukausittaisten maksujen määrää, sillä useiden lainojen yhdistäminen yhdeksi lainaksi voi vähentää korkoja ja muita maksuja pitkällä aikavälillä.

Lisäksi järjestelylainan hakeminen voi auttaa sinua välttämään viivästysmaksuja ja muita maksuja, sillä sinun tarvitsee muistaa maksaa vain yhtä maksua sen sijaan, että sinun pitäisi muistaa useita eri maksupäiviä eri lainoille. Tämä voi myös auttaa sinua parantamaan luottoluokitustasi, sillä yhden lainan takaisinmaksu voi olla helpompaa ja vakaampaa kuin useiden eri lainojen takaisinmaksu.

Lopuksi järjestelylainan hakeminen voi auttaa sinua saamaan taloutesi hallintaan ja parantamaan taloudellista tilannettasi pitkällä aikavälillä. Jos sinulla on useita erilaisia velkoja, järjestelylaina voi auttaa sinua yksinkertaistamaan velkojesi hallintaa ja hallitsemaan paremmin raha-asioitasi.

Hallitse talouttasi järkevällä tavalla 

Järjestelylainan avulla voit hallita talouttasi järkevällä tavalla, sillä yhden lainan takaisinmaksu on helpompaa ja vakaampaa kuin useiden eri lainojen takaisinmaksu eri aikatauluilla ja eri koroilla. Yhdistämällä lainasi yhdeksi kokonaisuudeksi, voit keskittyä yhteen maksuun kuukaudessa ja varmistaa, että maksat velkasi ajallaan. Tämä voi auttaa sinua välttämään viivästysmaksuja ja muita maksuja, jotka voivat johtaa entistä suurempiin taloudellisiin ongelmiin.

Järjestelylaina voi myös auttaa sinua parantamaan luottoluokitustasi, sillä yhden lainan takaisinmaksu voi olla helpompaa ja vakaampaa kuin useiden eri lainojen takaisinmaksu. Maksamalla yhden lainan säännöllisesti ja ajallaan voit parantaa luottoluokitustasi, mikä voi auttaa sinua saamaan parempia lainatarjouksia tulevaisuudessa.

Lisäksi järjestelylainan avulla voit saada paremman yleiskuvan taloudellisesta tilanteestasi ja suunnitella paremmin tulevaa talouttasi. Yhden lainan takaisinmaksu voi auttaa sinua hahmottamaan tarkemmin, kuinka paljon rahaa sinulla on käytettävissä joka kuukausi ja kuinka paljon sinun tarvitsee käyttää lainan takaisinmaksuun.

Tarpeeksi iso järjestelylaina voi auttaa maksuvaikeuksissa 

Tarpeeksi iso järjestelylaina voi auttaa maksuvaikeuksissa, sillä sen avulla voit yhdistää kaikki erilliset lainasi yhdeksi kokonaisuudeksi ja maksaa vain yhtä kuukausittaista maksua. Tämä helpottaa talouden hallintaa ja voi vähentää kuukausittaisten maksujen määrää, sillä useiden lainojen yhdistäminen yhdeksi lainaksi voi vähentää korkoja ja muita maksuja pitkällä aikavälillä.

Jos sinulla on useita erilaisia lainoja ja velkoja, saatat joutua maksuvaikeuksiin, sillä eri lainojen ja velkojen takaisinmaksut voivat olla vaikeita hallita ja kuukausittaisten maksujen määrä voi kasvaa liian suureksi.

Järjestelylainaa voi saada pankista tai rahoitusyhtiöltä

Järjestelylainaa on mahdollista hakea joko perinteisen pankin tai verkossa toimivan rahoituslaitoksen avulla. Tyypillisesti digipankit tarjoavat vakuudettomia ja huomattavasti edullisempia järjestelylainoja kuin kivijalkapankit.

Tämän lisäksi et välttämättä saa pankista useita lainatarjouksia, vaan joudut tyytymään yhteen kalliiseen tarjoukseen. Sen sijaan täyttämällä Bankon maksuttoman hakemuksen voit saada yhdellä kertaa useita järjestelylainatarjouksia.

Onko järjestelylaina ilman luottotietoja mahdollinen?

Valitettavasti järjestelylainaa ei yleensä myönnetä henkilöille, joilla ei ole luottotietoja. Useimmat lainanantajat tarkistavat luottotietosi ennen kuin myöntävät sinulle lainan, ja jos sinulla ei ole luottotietoja, he eivät voi arvioida riskiäsi lainan takaisinmaksusta.

Luottotietojen puuttuminen voi myös merkitä sitä, että sinulla ei ole aiempaa luottohistoriaa, mikä voi tehdä lainan saamisesta vaikeampaa. Lainanantajat tarvitsevat yleensä jonkin verran tietoa siitä, kuinka hyvin hoidat raha-asioitasi, jotta he voivat arvioida, kuinka luotettava lainan takaisinmaksaja olet.

Jos sinulla ei ole luottotietoja, voit harkita muita vaihtoehtoja, kuten säästämistä, tulojen lisäämistä tai pyytää lainallesi takaajaa. 

Järjestelylaina – Usein kysytyt kysymykset

Mikä on järjestelylaina?

Järjestelylaina on laina, jolla yhdistetään useita erillisiä lainoja tai luottoja yhdeksi lainaksi. Järjestelylainan tarkoitus on yksinkertaistaa talouden hallintaa ja vähentää korkokuluja ja muita kustannuksia.

Miten järjestelylaina toimii?

Järjestelylaina toimii siten, että otetaan yksi laina, jolla maksetaan pois useita erillisiä lainoja tai luottoja. Tämän jälkeen lainanhoitokulut ja korkokulut vähenevät, koska on vain yksi laina hoidettavana.

Mitkä ovat järjestelylainan edut?

Järjestelylainan edut ovat muun muassa pienemmät lainanhoitokulut, yksinkertaisempi talouden hallinta sekä mahdollisuus neuvotella paremmista lainaehdoista.

Kenelle järjestelylaina sopii?

Järjestelylaina sopii henkilöille, joilla on useita erillisiä lainoja tai luottoja ja jotka haluavat yksinkertaistaa taloutensa hallintaa sekä vähentää korkokuluja ja muita kustannuksia.