Klarna laina

Maksuton kaikille

Hae Klarna lainaa - fiksumpi vaihtoehto

Klarna tarjoaa näppärän tavan maksaa ostokset suoraan verkossa osamaksulla tai muilla luottovaihtoehdoilla. Vastapainona ovat kuitenkin markkinoiden korkeimmat korot. 

Ole fiksu ja kilpailuta vaihtoehdot, ettet maksa liikaa lainastasi.

Saat lainatarjouksen heti täytettyäsi ilmaisen hakemuksen. Oma korkotaso kannattaa tarkistaa säännöllisin väliajoin.

8000€
1.000€60.000€
Maksuaika
Arvioitu lyhennys
151€
Hyväksyn palvelun käyttöehdot ja tietosuojaselosteen.


Palvelu on ilmainen ja ei-sitova

Esimerkki lainasta: Nimelliskorko voi vaihdella 4,5-20,0 % välillä. Laina-aika on 1-15 vuotta. Luoton määrä 10.000 €. Nimelliskorko 4,50 %. Luoton todellinen vuosikorko 5,94 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 5 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 11.541 €.

Miten palvelu toimii?

Täytä hakemus

Voit hakea lainaa aina 70 000 euroon asti lyhyen hakemuksemme kautta. Valitse vain summa ja täytä tiedot.

Nopea päätös

Saat alustavan päätöksen välittömästi yli 25 pankilta ja rahalaitokselta. Voit vapaasti selata saamiasi tarjouksia.

Maksut nopeasti

Kun olet hyväksynyt mieleisesi lainatarjouksen, saat rahat tilillesi jopa 15 minuutissa! Se on niin helppoa.

Klarna lasku ja osamaksu vertailussa

Klarna on ruotsalainen maksupalveluntarjoaja, joka tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden maksaa verkkokauppojen tuotteita osamaksulla tai niin kutsutulla Klarna luotolla. 

Asiakkaille tarjotaan 30 vuorokauden korotonta maksuaikaa, mutta tämän ajan umpeutuessa maksettava korko ja kokonaiskustannukset ovat markkinoiden korkeimpia.

Klarnan laskujen maksaminen tapahtuu käytännössä kirjautumalla sisään joko Klarnan sovellukseen tai verkkosivuille, jossa voit maksaa laskut heti tai vaihtoehtoisesti siirtää / aikatauluttaa tulevia laskuja.

Viime vuosien aikana markkinoille on tullut runsaasti kalliita osamaksupalveluita

Markkinoiden osamaksutarjonta on kasvanut vuosi vuodelta. Tähän on osaltaan vaikuttanut väliaikaiset ja uudet lakimuutokset, jotka ovat määränneet kuinka paljon luotonantajat saavat periä korkoja ja kuluja. Valitettavasti osamaksupalvelut ovat saaneet jatkaa korkeiden korkojen perimistä ilman, että kukaan on puuttunut asiaan ja näin on edelleenkin.

Parhaimmillaan osamaksuista on peritty jopa 35 prosentin todellista vuosikorkoa, vaikka vakuudettoman lainan olisi saanut vain reilulla 10 prosentilla.

Klarna pikavippi

Klarnan tarjoama pikavippi on kertaluontoinen maksusopimus, jossa saat tilattua tai ostettua tuotteen suoraan verkkokaupasta siten, että maksat lainan takaisin kerralla usein noin 30 vuorokauden kuluttua.

Tämä on ollut varsin näppärä ratkaisu, koska verkkokauppa bisnes on kasvanut viime vuosina lähes räjähdysmäisestä ja monet pienemmätkin kivijalkaliikkeet ovat siirtyneet tarjoamaan tuotteitaan suoraan verkkoon.

Toisaalta myös Klarnan tarjoamat integraatiot eri verkkokauppalustoille ovat vahvistaneet palvelun asemaa maksupalveluntarjoajana.

Klarna joustoluotto

Klarnan joustoluotto on jatkuva luottotili, jossa saat rahaa käyttöösi luottokortin tavoin. Tämä vaihtoehto on hyvin samanlainen Klarnan vipin tai kertalainan kanssa, mutta saat nostettua rahaa käyttöösi ilman uuden sopimuksen tekemistä.

Vastapainona Klarnan lainatuotteiden korkeille kuluille on kuitenkin turvallisuus ja helppous, sillä maksat ostohinnan vasta, kun tuotteet on toimitettu sinulle.

Osamaksut aiheuttavat velkaantumista

Monet asiantuntijat ovat ottaneet kantaa lainsäädäntöön ja siihen, miten se kohtelee tavallisia vakuudettomien lainojen tarjoajia epäoikeudenmukaisesti, sillä osamaksuja tarjoavat yhtiöt saavat periä palveluistaan korkeampia hintoja.

Tämä tekee luottomarkkinoista huomattavasti vaikeampi selkoisia ja vähemmän läpinäkyviä, kun markkinoilla saa olla palveluita, jotka ovat löyhemmin säänneltyjä ja valvottuja.

Nykyäänkin Klarnan sivuilta ja sovelluksesta löytyvä palveluhinnasto on vaikea löytää, sillä se on usean navigointivalikon päässä. Näet kuitenkin suoraan tuotetta tilatessa, kuinka suuria lyhennyksiä joudut jatkossa tekemään ja saat siitä helposti pääteltyä kokonaiskustannuksen.

Myös liian helppo saatavuus voi vaikuttaa negatiivisesti kuluttajien velkaantumiseen. 

Ainakin Klarnan erämaksu ei vaadi monimutkaista rekisteröintiä tai erillistä luottohakemusta, sillä luottopäätös tehdään heti kassalla syöttämiesi tietojen perusteella. Todennäköisesti he hyödyntävät Instantor-palvelua luottopäätöstä antaessaan.

Shoppailun pitää olla helppoa, mutta myös edullista

On totta, että shoppailemisen ja verkon käyttämisen pitää olla kuluttajalle mahdollisimman helppoa, mutta ei niin helppoa, että asiakas voi vahingossa sitoutua kalliisiin osamaksuihin, kun edullisempaakin lainaa olisi saatavilla.

Banko auttaa sinua kilpailuttamaan kaikki lainat ja rahoitustarpeet jopa 60 000 euroon asti. Et tarvitse vakuuksia, emmekä edellytä monimutkaista rekisteröintiä tai turhia liitteitä. Voit koska tahansa katsoa minkälaista lainaa sinulle tarjottaisiin, sillä toimitamme hakemuksen yli 25 pankille yhdellä kertaa.

Palvelun käyttö ei vaadi sitoutumista, jonka ansiosta voit koska tahansa katsoa lainatarjoukset ja valita lainan, jos sopiva sellainen löytyy. Kaikki saamasi tarjoukset ovat voimassa 30 vuorokautta.

Et myöskään voi vahingossa nostaa lainaa tilillesi vaan se pitää vielä erikseen vahvistaa verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.