Lainaa heti tilille 60.000€

Maksuton kaikille

Lainaa heti tilille - Hae vakuudetonta lainaa jopa 60.000 €

Lainan hakeminen on helppoa ja koko prosessin voi hoitaa yksinkertaisesti netissä. Kilpailuta vakuudettomat lainat yli 30 pankilla ja rahoituslaitoksella. 

Saat lainatarjouksen heti täytettyäsi ilmaisen hakemuksen. Oma korkotaso kannattaa tarkistaa säännöllisin väliajoin.

15000€
1.000€60.000€
Maksuaika
Lyhennys (kk)
189€
Hyväksyn palvelun käyttöehdot ja tietosuojaselosteen.


Palvelu on ilmainen ja ei-sitova

Esimerkki lainasta: Nimelliskorko voi vaihdella 4,5-20,0 % välillä. Laina-aika on 1-15 vuotta. Luoton määrä 10.000 €. Nimelliskorko 4,50 %. Luoton todellinen vuosikorko 5,94 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 5 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 11.541 €.
omalaina logo
Sortter logo
Axo logo

Miten palvelu toimii?

Täytä hakemus

Voit hakea lainaa aina 70 000 euroon asti lyhyen hakemuksemme kautta. Valitse vain summa ja täytä tiedot.

Nopea päätös

Saat alustavan päätöksen välittömästi yli 25 pankilta ja rahalaitokselta. Voit vapaasti selata saamiasi tarjouksia.

Maksut nopeasti

Kun olet hyväksynyt mieleisesi lainatarjouksen, saat rahat tilillesi jopa 15 minuutissa! Se on niin helppoa.

Elämä voi joskus yllättää ja odottamattomia kulueriä voi olla joskus hankala rahoittaa omilla säästöillä. Tällaisessa tilanteessa kannattaa harkita vakuudettoman lainan hakemista. Vakuudettoman lainan voi saada tililleen heti tai jopa muutamissa tunneissa. 

Tässä artikkelissa kerromme tarkemmin miten voit saada lainaa heti tilillesi, minkälainen lainanhakuprosessi on, kuka voi saada vakuudetonta lainaa ja muita aiheeseen liittyviä tärkeitä asioita. 

Vakuudetonta lainaa heti tilille jopa 60 000 euroa

Vakuudeton laina tarkoittaa lainaa, jota haetaan ilman vakuuksia tai takauksia. Tällaisen lainan saaminen voi olla helpompaa kuin vakuudellisen lainan, koska lainan hakijan ei tarvitse tarjota omaisuuttaan tai takaajia lainan vakuudeksi.

Laina heti tilille puolestaan tarkoittaa lainaa, joka maksetaan hakijan tilille samana päivänä tai muutamassa tunnissa lainan hyväksymisestä. Tällaisen lainan saaminen voi olla tärkeää, jos tarvitsee nopeasti rahaa esimerkiksi yllättävien laskujen tai hankintojen kattamiseen.

Vakuudetonta lainaa heti tilille voi hakea helposti verkossa, ja moni lainapalvelu tarjoaa tällaista lainaa. Hakijan tulee täyttää lainapalvelun asettamat vaatimukset, kuten olla täysi-ikäinen ja omaa riittävät tulot takaisinmaksuun. Lisäksi hakijan luottotiedot tarkistetaan yleensä lainapäätöksen tekemiseksi.

Koska vakuudettomat lainat ovat riskialttiimpia lainanantajille, niiden korko voi olla korkeampi kuin vakuudellisissa lainoissa. Onkin tärkeää vertailla eri lainapalveluiden tarjoamia korkoja ja kuluja ennen lainan hakemista.

Vakuudetonta lainaa voi saada heti tililleen jopa 60 000 euroon asti. Kilpailuta vakuudettomat lainat maksuttomasti Bankon avulla. Lainasi kilpailutetaan yli 30 pankilla ja rahoituslaitoksella. 

Miten voin saada lainaa heti tilille?

Hakija voi saada lainaa heti tililleen verkosta yleensä seuraavasti:

 1. Valitse sopiva lainantarjoaja ja täytä lainahakemus verkossa.
 2. Joissain tapauksissa sinun tulee lähettää tarvittavat liitteet, kuten palkkatodistus tai eläkepäätös.
 3. Saat päätöksen lainan myöntämisestä usein heti tai muutaman tunnin sisällä hakemuksen lähettämisestä.
 4. Hyväksy lainatarjous ja allekirjoita lainasopimus verkkopankkitunnuksillasi. 
 5. Rahat siirretään tilillesi yleensä saman päivän aikana tai viimeistään seuraavana arkipäivänä.
 

On kuitenkin hyvä huomioida, että vaikka lainan hakeminen ja myöntäminen tapahtuu nopeasti verkossa, voi rahojen siirto kestää hieman pidempään riippuen lainantarjoajasta ja pankista.

Verkosta haettavat lainatyypit, jotka voi saada heti tilille

Verkosta haettavia lainatyyppejä, joita voi saada heti tilille, ovat muun muassa kulutusluotto, yhdistelylaina, joustoluotto, pienlaina ja kertalaina. Kulutusluotto on yleensä suurempi laina, joka voidaan ottaa ilman tarkkaa käyttötarkoitusta, kun taas yhdistelylaina on tarkoitettu usean lainan yhdistämiseen yhdeksi edullisemmaksi lainaksi.

Joustoluotto on jatkuva luotto, josta voi nostaa rahaa tarpeen mukaan, kun taas pienlaina on yleensä alle 1000 euron lyhytaikainen laina. Kertalaina on yksittäinen laina, joka maksetaan takaisin sovituissa erissä.

Seuraavissa osioissa avaamme tarkemmin näitä verkosta haettavia lainatyyppejä.

Näin voit saada yhdistelylainan heti tilille 

Yhdistelylaina on laina, jonka avulla voit yhdistää useamman erillisen lainan yhdeksi edullisemmaksi lainaksi. Yhdistelylainan tarkoituksena on helpottaa lainojen hallintaa ja vähentää lainanhoitokuluja yhdistämällä useat pienet lainat yhdeksi suuremmaksi lainaksi. 

Yhdistelylainaa haetaan yleensä pankeista tai muilta rahoituslaitoksilta ja lainan saaminen edellyttää yleensä hyviä luottotietoja ja riittäviä kuukausituloja. Yhdistelylaina voi olla vakuudellinen tai vakuudeton ja sen korko määräytyy yleensä hakijan taloudellisen tilanteen ja takaisinmaksukyvyn perusteella.

Yhdistelylainan voi saada heti tililleen hakemalla sitä verkossa ja valitsemalla lainantarjoajan, joka tarjoaa nopeaa lainan käsittelyä ja maksua. Yhdistelylaina tarkoittaa usean erillisen lainan yhdistämistä yhdeksi suuremmaksi lainaksi, jonka avulla voi säästää koroissa ja kuukausimaksuissa.

Joustoluotto heti tilille 

Joustoluotto on joustava lainamuoto, jossa hakija saa myönnetyn luottorajan puitteissa tehdä nostoja oman tarpeensa mukaan. Joustoluottoa voi hakea verkossa ja usein se myönnetään ilman vakuuksia tai takaajia. Koska joustoluotto mahdollistaa joustavat nostot, hakija voi saada lainan heti tililleen tarvittaessa.

Kulutusluotto heti tilille 

Netistä haettava kulutusluotto on yleensä summaltaan 1000 – 60 000 euroa, ja sitä haetaan yleensä suurempien hankintojen, kuten remontin, kodinkoneiden tai auton ostoa varten. 

Lainan saaminen heti tilille on mahdollista, jos hakemus hyväksytään ja hakijan tili on samassa pankissa kuin lainanmyöntäjän tili, jolloin rahansiirto on nopeaa.

Pienlainan voi saada tililleen jopa heti tai muutamissa tunneissa 

Pienlaina on yleensä alle 1000 euron suuruinen laina, jonka tarkoitus on kattaa yllättäviä menoja tai muita lyhytaikaisia rahoitustarpeita. Pienlaina on yleensä lyhytaikainen laina, jonka takaisinmaksuaika on tyypillisesti muutamasta kuukaudesta enintään kahteen vuoteen.

Pienlainaa haetaan yleensä usein muutamien satasien verran, mutta sen suuruus voi vaihdella muutamasta kymmenestä eurosta aina 1000 euroon asti. Pienlainan voi usein saada tililleen heti tai muutamassa tunnissa.

Netistä haettavien lainojen käyttötarkoitukset

Verkosta haettavat lainat ovat yleensä kulutusluottoja, jotka ovat tarkoitettu monenlaisiin arjen rahoitustarpeisiin. Lainojen käyttötarkoituksia voivat olla esimerkiksi:

 • kodin remontointi tai huonekalujen hankinta
 • auton ostaminen tai korjaaminen
 • matkustaminen tai lomailu
 • terveyskustannukset
 • opiskelukustannukset
 • yllättävät ja odottamattomat menot
 

Lainantarjoajat yleensä eivät aseta kovin tiukkoja rajoituksia lainan käyttötarkoitukselle, vaan lainasumma voi käyttää omien tarpeiden mukaan. On kuitenkin tärkeää muistaa, että lainaa ei kannata ottaa kevyesti ja sitä tulisi käyttää harkiten ja vastuullisesti.

Lainan saamiseksi heti tilille kannattaa kiinnittää huomio näihin asioihin

Lainan saamiseksi heti tilille hakijan tulisi kiinnittää huomio mm. seuraaviin asioihin:

 • Lainojen kilpailutukseen
 • Todelliseen vuosikorkoon
 • Laina-aika kannattaa pitää mahdollisimman lyhyenä, jotta kulut eivät nouse liikaa
 

Lisäksi hakijan kannattaa kiinnittää huomiota myös lainahakemuksen täyttämiseen huolellisesti ja virheettömästi, sillä epätarkkuudet tai puutteet voivat viivästyttää lainan saamista.

Hakijan tulee myös varmistaa, että hän täyttää lainan myöntämisen edellytykset, kuten ikä- ja tulorajat, ja että hänellä on tarvittavat asiakirjat valmiina. Lisäksi hakijan kannattaa vertailla eri lainapalveluiden ehtoja ja valita luotettava ja vastuullinen lainanmyöntäjä.

Banko tekee yhteistyötä vain luotettavien ja vastuullisten lainanmyöntäjien kanssa, joten voit huoletta täyttää hakemuksen ja vastaanottaa lainatarjouksia. 

Voit saada edullista lainaa heti tilillesi ilman vakuuksia

Netistä on mahdollista saada edullista lainaa heti tilille ilman vakuuksia, sillä useat lainantarjoajat ovat siirtyneet tarjoamaan lainapalveluitaan verkossa. Kilpailun lisääntyessä lainojen hinnoittelu on kiristynyt, mikä on johtanut siihen, että lainojen korko- ja kustannusrakenteet ovat muuttuneet edullisemmiksi kuluttajille.

Lisäksi verkkolainapalveluiden nopeus ja helppous ovat parantuneet, mikä mahdollistaa lainojen nopean hakuprosessin ja rahan siirtymisen tilille lähes välittömästi.

Olipa kyse pienemmästä tai suuremmasta lainasummasta niin kilpailuttamisen tärkeyttä ei kannata unohtaa. Kilpailuttaminen edesauttaa edullisen vakuudettoman lainan löytämistä. 

Lainaa heti netistä – muista kilpailuttaa lainantarjoajat

Kilpailutus on tärkeä osa lainan saamista heti tilille. Hakijan kannattaa vertailla eri lainantarjoajien tarjouksia ja tarkistaa esimerkiksi lainan korko, todellinen vuosikorko ja mahdolliset lisäkulut ennen lainan ottamista. Tämä auttaa löytämään edullisimman lainatarjouksen ja säästämään rahaa.

Lainojen kilpailuttaminen on helppoa ja nopeaa, sillä useat lainanvälittäjät tarjoavat palvelujaan verkossa ja useimmiten hakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin.

Kilpailutuksen tekeminen on oiva tapa tarkistaa saatavilla oleva henkilökohtainen korkotaso. Lainantarjoajien kilpailutuksen tekeminen on maksutonta eikä se sido vielä lainan ottamiseen.

Mitä riskejä nopeasti haettu laina sisältää?

Nopeasti haetun lainan suurimpia riskejä ovat yleensä korkea korko ja lyhyt laina-aika, mikä voi johtaa suuriin kustannuksiin ja taloudellisiin vaikeuksiin, jos lainaa ei pysty maksamaan takaisin sovitussa ajassa.

Tästä syystä ensimmäistä vastaan tulevaa lainatarjousta ei kannata ottaa vastaan, vaan sen sijaan tehdä kilpailutus ja tarkistaa usean lainantarjoajan tarjoukset. On hyvin mahdollista, että jos et tee kilpailutusta ja vastaanotat ensimmäisen saamasi lainatarjouksen, niin päädyt maksamaan lainastasi ylihintaa ja korkeita korkoja. 

Heti lainaa tilille – hyödyt

Lainaa heti tilille hyödyt ovat moninaiset. Yksi tärkeimmistä eduista on tietysti nopeus: hakija saa lainan heti käyttöönsä, mikäli hänen hakemuksensa hyväksytään. Tämä on erityisen hyödyllistä, kun tarvitaan nopeasti rahaa yllättävän tai kiireellisen rahan tarpeen vuoksi, esimerkiksi äkillisen autokorjauksen tai terveyskulujen vuoksi.

Toinen etu on se, että hakijan ei tarvitse antaa vakuuksia tai takaajia, jolloin lainan hakeminen on nopeampaa ja helpompaa. Lisäksi hakijan ei tarvitse selitellä lainan käyttötarkoitusta, vaan hän voi käyttää lainarahat vapaasti haluamallaan tavalla.

Kolmas etu on lainojen kilpailutusmahdollisuus, joka mahdollistaa lainatarjousten vertailun ja siten edullisemman lainan löytämisen. Tämä voi säästää merkittävästi kuluissa ja koroissa, ja auttaa hakijaa valitsemaan itselleen sopivimman lainatarjouksen

Voiko lainaa saada heti tilille ilman luottotietoja?

Lainaa ei yleensä myönnetä henkilöille, joilla on maksuhäiriömerkintöjä. Joillakin rahoituslaitoksilla voi kuitenkin olla tarjolla vaihtoehtoja, kuten esimerkiksi vakuuksien tai takaajien käyttäminen, joiden avulla henkilö voi saada lainaa, vaikka hänellä olisikin maksuhäiriömerkintöjä tai heikot luottotiedot.

Tällaiset vaihtoehdot eivät kuitenkaan yleensä mahdollista lainan saamista heti tilille, vaan ne vaativat enemmän aikaa ja asioiden selvittelyä.

Yleisesti ottaen lainaa ei kuitenkaan ole mahdollista saada ilman luottotietoja. Voit kuitenkin testata sivuiltamme löytyvän maksuttoman hakemuksen avulla voisitko menetetyistä luottotiedoista huolimatta saada myönteisen päätöksen.

Millaiset ovat tyypillisimmät haetut lainasummat?

Tyypillisimmät haetut lainasummat vaihtelevat, mutta yleisesti ottaen netistä haettavat lainat ovat usein pienempiä summia, kuten lainaa heti tilille 500 euroa tai lainaa heti tilille 1000 euroa. Tämä johtuu siitä, että nopeasti maksettavat lainat ovat usein tarkoitettu lyhytaikaiseen rahoitukseen, kuten yllättäviin menoihin tai laskujen maksuun ennen palkkapäivää. 

Toisaalta on myös mahdollista hakea suurempia summia, kuten lainaa heti tilille 2000 euroa tai jopa 5000 euroa, mutta tällöin hakijan luottokelpoisuus ja takaisinmaksukyky tulevat entistä tarkemmaksi arvioitavaksi. 

Lainaa heti tilille – Usein kysytyt kysymykset

Tässä on muutamia yleisiä kysymyksiä ja vastauksia liittyen lainaa heti tilille.

Mitä tarkoittaa lainaa heti tilille?

Lainaa heti tilille tarkoittaa sitä, että laina voidaan nopeimmillaan maksaa hakijan tilille jopa tunneissa tai lainasummasta riippuen viimeistään muutaman arkipäivän kuluessa. 

Mitkä ovat yleisimmät lainasummat, jotka voi saada heti tilille?

Tyypillisesti lainasummat, jotka voi saada heti tililleen ovat pieniä summia (esim. 100 €) suurempiin summiin (esim. 10 000 €). Tyypillisimmät lainasummat ovat kuitenkin 500 €, 1000 € ja 2000 €.

Voinko saada lainaa heti tilille ilman vakuuksia?

Kyllä, usein vakuudettoman lainan voi saada tililleen heti. Tämä tarkoittaa, että hakijan ei tarvitse tarjota omaisuuttaan lainan pantiksi.

Miten nopeasti voin saada lainaa heti tilille?

Useimmat lainanmyöntäjät lupaavat siirtää lainan hakijan tilille jopa saman päivän aikana, jos hakemus hyväksytään. Tarkka siirtoaika riippuu kuitenkin pankista ja lainanantajasta. Tyypillisin siirtoaika on 1-2 arkipäivää, mutta muutamien tuhansien eurojen lainat voidaan maksaa hakijalle jopa saman päivän aikana. 

Mikä on todellinen vuosikorko ja miten se vaikuttaa lainan hintaan?

Todellinen vuosikorko on kaikkien lainan kulujen (korko, tilinhoitomaksut jne.) yhteismäärä prosentteina lainan määrästä. Se vaikuttaa merkittävästi lainan hintaan, sillä mitä korkeampi todellinen vuosikorko on, sitä enemmän lainaa kokonaisuudessaan joutuu maksamaan takaisin. On tärkeää vertailla eri lainantarjoajien todellisia vuosikorkoja ennen lainan hakemista.