Pienikorkoista lainaa 60.000€

Maksuton kaikille

Kilpailuta pienikorkoinen laina maksuttomasti!

Täytä maksuton hakemus ja katso voisitko saada alhaisella korolla varustettuja lainatarjouksia. 

Saat lainatarjouksen heti täytettyäsi ilmaisen hakemuksen. Oma korkotaso kannattaa tarkistaa säännöllisin väliajoin.

15000€
1.000€60.000€
Maksuaika
Lyhennys (kk)
189€
Hyväksyn palvelun käyttöehdot ja tietosuojaselosteen.


Palvelu on ilmainen ja ei-sitova

Esimerkki lainasta: Nimelliskorko voi vaihdella 4,5-20,0 % välillä. Laina-aika on 1-15 vuotta. Luoton määrä 10.000 €. Nimelliskorko 4,50 %. Luoton todellinen vuosikorko 5,94 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 5 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 11.541 €.
omalaina logo
Sortter logo
Axo logo

Miten palvelu toimii?

Täytä hakemus

Voit hakea lainaa aina 70 000 euroon asti lyhyen hakemuksemme kautta. Valitse vain summa ja täytä tiedot.

Nopea päätös

Saat alustavan päätöksen välittömästi yli 25 pankilta ja rahalaitokselta. Voit vapaasti selata saamiasi tarjouksia.

Maksut nopeasti

Kun olet hyväksynyt mieleisesi lainatarjouksen, saat rahat tilillesi jopa 15 minuutissa! Se on niin helppoa.

Etsitkö pienikorkoista lainaa? Kilpailutuksen avulla voit löytää markkinoiden alhaisinta korkoa tarjoavat lainanantajat. Hakemuksen täyttäminen ja tarjouksien pyytäminen on maksutona eikä se sido vielä lainan ottamiseen. Voit siis pyytää velvoitteettomia lainatarjouksia ja tarkistaa saatavilla olevan korkotasosi. 

Tässä artikkelissa käymme yksityskohtaisesti läpi mitä asioita pienikorkoisen lainan hakeminen edellyttää ja muita aiheeseen liittyviä oleellisia asioita. 

Lainaa pienellä korolla - kaikki, mitä sinun tulee tietää

Pienikorkoiset lainat ovat loistava vaihtoehto, jos tarvitset rahaa nopeasti, mutta et halua maksaa siitä liikaa korkoa. Jokaisen hakijan on mahdollista saada lainaa pienellä korolla, kunhan kaikki vaaditut lainaehdot täytetään. 

Tässä artikkelissa käsitellään kaikkea, mitä sinun tulee tietää pienikorkoisista lainoista, jotta voit tehdä fiksun lainapäätöksen. Luettuasi tämän artikkelin tiedät tarkemmin, millainen on pienikorkoinen laina ja mitä sen saaminen edellyttää. 

Miksi valita pienikorkoinen laina?

Pienikorkoiset lainat ovat houkuttelevia, sillä ne tarkoittavat vähemmän korkokuluja ja alempaa kuukausierää. Tämä voi auttaa sinua säästämään rahaa pitkällä aikavälillä ja mahdollistaa sinulle mahdollisuuden maksaa laina takaisin nopeammin.

Nopeammin maksettu laina tarkoittaa alhaista korkotasoa ja pienempiä lainakuluja.

Miten löytää pienikorkoinen laina?

Lainojen vertaileminen on ensiarvoisen tärkeää, jos haluat löytää pienikorkoisen lainan. Voit käyttää online-lainavertailusivustoja tai käydä pankkisi tai paikallisen lainanantajan luona löytääksesi parhaan tarjouksen. Muista kuitenkin, että halvin laina ei aina ole paras vaihtoehto.

Bankon avulla voit vertailla lainatarjouksia, jotka sisältävät alhaisen korkotason. Pyydä maksuton ja ei-sitova hakemus täyttämällä tämän sivuston yläosasta löytyvään lainalaskuriin tarvitsemasi lainasumma sekä takaisinmaksuaika. Parhaimmillaan hakemuksesi voi tavoittaa jopa 30 pankin sekä rahoituslaitoksen tarjoukset.

Vakuudellinen laina vs. vakuudeton laina

Vakuudellinen laina tarkoittaa sitä, että sinun tulee tarjota jotain arvokasta, kuten talosi tai autosi, lainan vakuudeksi. Tämä tarkoittaa yleensä alhaisempaa korkoa, sillä lainanantaja voi ottaa vakuuden haltuunsa, jos et maksa lainaa takaisin. Vakuudeton laina sen sijaan ei edellytä vakuutta, mutta sen korko on yleensä korkeampi.

Vakuudetonta lainaa on mahdollista saada helpommin, koska se ei edellytä vakuuksien tai takaajien käyttämistä.

Tyypillisesti verkosta haettavat lainat ovat aina vakuudettomia ja perinteisestä pankista tarjotaan usein vakuudellisia lainoja. 

Lainan takaisinmaksu - mitä tulee huomioida?

On tärkeää suunnitella etukäteen, miten aiot maksaa lainan takaisin. Muista, että lainan takaisinmaksuun liittyy aina korkoja ja muita kuluja, joten varmista, että ymmärrät nämä ennen lainan ottamista. On myös tärkeää tehdä realistinen budjetti, jotta voit olla varma, että pystyt maksamaan lainan takaisin sovitussa aikataulussa.

Lainan takaisinmaksuaika kannattaa sovittaa omaan talouteen sopivaksi, jotta lainan takaisinmaksaminen sujuu ilman ongelmia. Liian lyhyt laina aika voi kasvattaa kuukausierää liian korkeaksi ja puolestaan liian pitkä takaisinmaksuaika voi nostaa korkotason pilviin.

Kuinka pienikorkoisen lainan ottaminen voi auttaa sinua säästämään?

Pienikorkoinen laina voi auttaa sinua säästämään rahaa, sillä se tarkoittaa alhaisempaa korkoa ja kuukausierää. Voit käyttää säästyneitä rahoja esimerkiksi velkojen maksuun, sijoittamiseen tai muihin tarpeisiin. Muista kuitenkin, että lainan takaisinmaksu on tärkeä prioriteetti, joten varmista, että pystyt maksamaan lainan takaisin sovitussa aikataulussa.

Mistä löytää pienikorkoisia lainoja?

Pienikorkoisia lainoja voi löytää monilta eri lainanantajilta, kuten pankeilta, luottoyhtiöiltä, vertaislainapalveluilta ja pikavippifirmoilta. Muista kuitenkin, että jokainen lainanantaja tarjoaa erilaisia lainaehtoja, korkoja ja muita kuluja, joten on tärkeää tutkia ja vertailla eri vaihtoehtoja löytääksesi parhaan tarjouksen.

Pienikorkoisen lainan löytämiseksi kannattaa myös valita sellainen palvelu, jonka kautta voit saada yhdellä kertaa monta lainatarjousta. Näin säästät aikaasi ja vältyt ottamasta kallista lainavaihtoehtoa. Esimerkiksi sivustomme on rakennettu tätä varten. Pyrimme helpottamaan hakijoiden lainanhakua ja mahdollistamme sen, että hän voi saada yhdellä kertaa monen pankin tarjoukset.

Pienikorkoisen lainan löytäminen - Mitä tulee ottaa huomioon?

Pienikorkoisen lainan löytäminen voi olla haastavaa, sillä se riippuu monista eri tekijöistä, kuten lainan suuruudesta, takaisinmaksuajasta, lainanantajan vaatimuksista ja omasta luottotilanteestasi. Ennen kuin otat lainaa, varmista, että ymmärrät kaikki ehdot ja kustannukset.

Tarkista myös, että täytät lainanantajan asettamat ehdot, jotta lainan saaminen olisi mahdollista. Jos käytät lainan kilpailuttajaa niin voit saada lainatarjouksia vain niiltä palveluilta, joiden ehdot täytät.

Lainojen vertailu - Näin löydät edullisimman vaihtoehdon

Lainojen vertaileminen on tärkeää, jotta voit löytää edullisimman lainan. Voit käyttää online-lainavertailusivustoja, joilla voit vertailla eri lainanantajien tarjoamia korkoja, kuluja ja ehtoja. Muista kuitenkin, että halvin laina ei aina ole paras vaihtoehto. Sinun tulee ottaa huomioon myös muita tekijöitä, kuten lainanantajan maine, asiakaspalvelu ja mahdolliset lisäpalvelut.

Kun vertailet lainoja, muista aina tarkistaa lainan kokonaiskustannukset, johon sisältyvät kaikki lainan kulut ja korot. Tämä auttaa sinua vertailemaan eri lainojen kustannuksia reilusti ja helpottaa edullisimman lainan valitsemista.

Voit vertailla eri lainoja käyttämällä esimerkiksi lainavertailusivustoja, jotka tarjoavat kattavan listan eri lainoista ja niiden ominaisuuksista. Lainavertailusivustoilla voit syöttää haluamasi lainasumman, laina-ajan ja muut kriteerit, jonka jälkeen saat listan eri lainoista ja niiden kustannuksista.

Lainojen vertailu kannattaa tehdä huolellisesti, sillä eri lainoissa voi olla huomattavia eroja koroissa ja muissa lainaehtoissa. Muista myös tarkistaa lainanantajan luotettavuus ja vastuullinen luotonanto ennen lainan hakemista.

Kun olet löytänyt edullisimman lainan, ota aikaa ja lue tarkasti lainaehtoihin liittyvät yksityiskohdat. Varmista, että ymmärrät kaikki lainan ehdot ja sitoudut noudattamaan niitä. Näin voit välttyä yllätyksiltä ja turhilta kustannuksilta lainan takaisinmaksun aikana.

Yhteenvetona voidaan todeta, että lainojen vertailu on tärkeä osa lainan hakuprosessia, ja se auttaa löytämään edullisimman ja sopivimman lainan juuri sinulle.

Vinkkejä pienikorkoisen lainan hakemiseen

Ennen kuin haet pienikorkoista lainaa, varmista, että sinulla on kaikki tarvittavat dokumentit ja tiedot valmiina. Tutustu myös eri lainanantajien tarjoamiin lainoihin ja niiden ehtoihin ennen kuin teet päätöksen. Muista myös, että jokaisella lainanantajalla on erilaiset vaatimukset, joten tarkista etukäteen, täytätkö niitä.

Pienikorkoiset lainat eri lainantarjoajilta – Mistä löydät ne? 

Pienikorkoisia lainoja voi löytää monilta eri lainanantajilta. Voit käyttää online-lainavertailusivustoja, joilla voit vertailla eri lainanantajien tarjoamia lainoja ja niiden ehtoja. Muista kuitenkin, että jokainen lainanantaja tarjoaa erilaisia ehtoja ja korkoja, joten on tärkeää vertailla eri vaihtoehtoja huolellisesti ennen lainan hakemista.

Mitä riskejä liittyy pienikorkoisiin lainoihin?

Vaikka pienikorkoinen laina voi vaikuttaa houkuttelevalta vaihtoehdolta, se voi myös liittyä riskeihin. Jos et pysty maksamaan lainaa takaisin sovitussa aikataulussa, saatat joutua maksamaan korkeita viivästyskorkoja ja muita kuluja. 

Lisäksi, jos lainaat suuremman summan kuin mitä tarvitset, saatat joutua maksamaan korkeampaa korkoa ja muita kuluja. Muista myös, että jokainen lainanantaja tarjoaa erilaisia ehtoja ja riskejä, joten on tärkeää tutkia ja vertailla eri vaihtoehtoja huolellisesti ennen lainan hakemista.

Miksi valita pienikorkoinen laina?

Pienikorkoinen laina voi olla hyvä vaihtoehto, jos tarvitset lainaa ja haluat maksaa mahdollisimman vähän korkoa ja muita kuluja. Pienikorkoinen laina voi myös auttaa sinua säästämään rahaa pitkällä aikavälillä, jos pystyt maksamaan sen takaisin sovitussa aikataulussa. Muista kuitenkin, että lainan takaisinmaksu on tärkeä prioriteetti, joten varmista, että pystyt maksamaan lainan takaisin sovitussa aikataulussa ennen kuin päätät ottaa lainaa.

Miten löytää parhaat pienikorkoiset lainat?

Jos etsit pienikorkoista lainaa, sinun kannattaa aloittaa vertailemalla eri lainanantajien tarjouksia. Voit käyttää vertailusivustoja, jotka auttavat sinua löytämään parhaat tarjoukset eri lainanantajilta. Tarkista myös pankkisi ja muiden rahoituslaitosten tarjoukset, sillä ne voivat tarjota erikoistarjouksia omille asiakkailleen.

Mitä muita vaihtoehtoja on olemassa pienikorkoiselle lainalle?

Pienikorkoisten lainojen lisäksi on muitakin vaihtoehtoja, jotka voivat auttaa sinua rahoittamaan tarpeitasi. Voit esimerkiksi harkita luottokortin käyttöä tai kulutusluottoa. Nämä vaihtoehdot voivat tarjota erilaisia etuja, kuten pisteitä tai käteisalennuksia, ja voivat olla hyviä vaihtoehtoja, jos et tarvitse suurta lainaa.

Netistä haettava joustoluotto on myös varteenotettava vaihtoehto ja siitä usein käytetäänkin nimitystä ”virtuaalinen luottokortti”. Joustoluotto on joustava lainatuote, josta nostoja voi tehdä aina oman tarpeen mukaan. Se eroaa kulutusluotosta siten, että koko lainasummaa ei makseta asiakkaan tilille yhdellä kertaa.

Miten pienikorkoinen laina vaikuttaa luottotietoihin?

Pienikorkoisen lainan ottaminen voi vaikuttaa luottotietoihin samalla tavalla kuin mikä tahansa muukin laina. Jos maksat lainan takaisin sovitussa aikataulussa, se voi auttaa sinua parantamaan luottotietojasi ja saamaan parempia lainatarjouksia tulevaisuudessa. Jos taas et pysty maksamaan lainaa takaisin, se voi vaikuttaa kielteisesti luottotietoihisi ja tehdä tulevien lainojen saamisesta vaikeampaa.

Pienikorkoisen lainan hakemisessa on syytä huomioida myös se, että hyväksyttyä lainapäätöstä ei ole mahdollista saada ilman luottotietoja. Suomen laissa on myös määritelty se, että maksuhäiriöiselle hakijalle ei saa myöntää lainaa. 

Mikä on paras tapa ottaa pienikorkoinen laina?

Paras tapa ottaa pienikorkoinen laina on vertailla eri vaihtoehtoja huolellisesti ja valita luotettava lainanantaja, joka tarjoaa parhaat ehdot ja korkotarjoukset.

Muista myös tarkistaa, että pystyt maksamaan lainan takaisin sovitussa aikataulussa ennen lainan hakemista. Älä koskaan ota lainaa, jota et pysty maksamaan sitä takaisin, sillä se voi aiheuttaa vakavia taloudellisia ongelmia. Pahimmillaan maksamaton laina voi siirtyä ulosottoon, joka taas puolestaan aiheuttaa maksuhäiriömerkinnän. Tästä syystä lainan ottamista tulee harkita tarkasti eikä sitä kannata ottaa kevyin perustein. 

Mitä kannattaa huomioida ennen lainan hakemista?

Ennen lainan hakemista kannattaa huomioida oma taloudellinen tilanne ja arvioida, kuinka paljon lainaa todella tarvitset. Muista myös vertailla eri lainanantajien tarjouksia ja valita luotettava lainanantaja, joka tarjoaa parhaat ehdot ja korkotarjoukset. Älä koskaan ota lainaa, jota tiedät ettet selviydy sen takaisinmaksamisesta. 

Vertaile tarkasti saamiesi lainatarjouksien korkoa, kustannuksia ja ehtoja. Lainan todellinen vuosikorko kertoo sen, mikä on lainan lopullinen hinta. Laina kannattaa myös pyrkiä maksamaan takaisin mahdollisimman nopeasti, jotta korko ja muut kustannukset eivät pääse nousemaan liian korkeiksi. 

Yhteenveto

Pienikorkoinen laina voi olla hyvä vaihtoehto, jos tarvitset lainaa ja haluat maksaa mahdollisimman vähän korkoa ja muita kuluja. Muista kuitenkin, että jokainen lainanantaja tarjoaa erilaisia ehtoja ja korkoja, joten on tärkeää tutkia ja vertailla eri vaihtoehtoja huolellisesti ennen lainan hakemista. Muista myös, että lainan takaisinmaksu on tärkeä prioriteetti, joten varmista, että pystyt maksamaan lainan takaisin sovitussa aikataulussa.

Yhteenvetona voimme myös todeta, että pienikorkoisen lainan löytämiseksi kannattaa käyttää lainojen kilpailutuspalvelua. Se mahdollistaa useiden tarjouksien saamisen sekä parantaa mahdollisuutta löytää markkinoiden edulliset lainat. Siirry täyttämään Bankon maksuton ja ei-sitova hakemus ja voit saada useita tarjouksia yhdellä kertaa. Jos jokin saamistasi tarjouksista oli riittävän edullinen ja se vastasi tarpeitasi, niin siirry allekirjoittamaan se verkkopankkitunnuksillasi.

Lainapäätöksen saat yleensä hetkessä ja rahat maksetaan tilillesi jopa saman päivän aikana tai viimeistään 1-2 arkipäivän kuluessa.

Lainaa pienellä korolla – UKK

Tässä on muutama usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia liittyen lainan hakemiseen pienellä korolla:

Mikä on pienikorkoinen laina?

Pienikorkoinen laina on laina, jossa korko on alhainen. Korko on lainan hinta, joten pienikorkoinen laina tarkoittaa sitä, että maksat vähemmän korkoa lainasta.

Kuka voi hakea pienikorkoista lainaa?

Pienikorkoisen lainan hakeminen edellyttää yleensä vähintään 18 vuoden ikää ja vakituista osoitetta Suomessa. Lisäksi lainan hakijan tulee yleensä olla luottokelpoinen.

Miten voin saada pienikorkoisen lainan?

Voit saada pienikorkoisen lainan vertailemalla eri lainanantajien tarjouksia ja valitsemalla luotettavan lainanantajan, joka tarjoaa parhaat ehdot ja korkotarjoukset.

Miten paljon voin saada pienikorkoista lainaa?

Pienikorkoisen lainan määrä riippuu useista tekijöistä, kuten hakijan tulotasosta, luottokelpoisuudesta ja takaisinmaksukyvystä. Yleensä pienikorkoiset lainat ovat kuitenkin pieniä lainoja, joita voi hakea esimerkiksi arjen yllättäviin kuluihin tai pieniin hankintoihin.

Miten valitsen sopivan lainanantajan?

Sopivan lainanantajan valitseminen vaatii vertailua ja tutustumista eri lainanantajien tarjouksiin. Vertaile lainaehtoja, korkoja ja takaisinmaksuaikoja ennen lainan hakemista. Lisäksi kannattaa tarkistaa, että lainanantaja on luotettava ja noudattaa vastuullista luotonantoa.

Mitä riskejä liittyy pienikorkoisiin lainoihin?

Pienikorkoisten lainojen riskeihin kuuluu se, että lainan hakijat voivat yliarvioida maksukykynsä ja ottaa liian suuren lainan. Lisäksi lainan takaisinmaksu voi viivästyä tai jäädä kokonaan maksamatta, mikä voi vaikuttaa negatiivisesti luottotietoihin ja aiheuttaa velkaongelmia. On tärkeää varmistaa, että pystyt maksamaan lainan takaisin sovitussa aikataulussa ennen lainan hakemista.