Useita tarjouksia

Maksuton kaikille

Lainatarjous - useita tarjouksia yhdellä hakemuksella

Lainatarjouksien pyytäminen on maksutonta ja se ei sido vielä lainan ottamiseen. Kilpailuta jopa 30 pankin lainavaihtoehdot yhdellä hakemuksella.

Saat lainatarjouksen heti täytettyäsi ilmaisen hakemuksen. Oma korkotaso kannattaa tarkistaa säännöllisin väliajoin.

15000€
1.000€60.000€
Maksuaika
Lyhennys (kk)
189€
Hyväksyn palvelun käyttöehdot ja tietosuojaselosteen.


Palvelu on ilmainen ja ei-sitova

Esimerkki lainasta: Nimelliskorko voi vaihdella 4,5-20,0 % välillä. Laina-aika on 1-15 vuotta. Luoton määrä 10.000 €. Nimelliskorko 4,50 %. Luoton todellinen vuosikorko 5,94 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 5 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 11.541 €.
omalaina logo
Sortter logo
Axo logo

Miten palvelu toimii?

Täytä hakemus

Voit hakea lainaa aina 70 000 euroon asti lyhyen hakemuksemme kautta. Valitse vain summa ja täytä tiedot.

Nopea päätös

Saat alustavan päätöksen välittömästi yli 25 pankilta ja rahalaitokselta. Voit vapaasti selata saamiasi tarjouksia.

Maksut nopeasti

Kun olet hyväksynyt mieleisesi lainatarjouksen, saat rahat tilillesi jopa 15 minuutissa! Se on niin helppoa.

Lainatarjouksien pyytäminen on nykyään helppoa, koska koko prosessin voi hoitaa helposti verkossa. Parhaimmillaan yksi hakemus voi tavoittaa jopa 30 eri pankin ja rahoituslaitoksen tarjoukset. Hakemuksen täyttäminen ja tarjouksien vastaanottaminen ei sido vielä mihinkään, joten voit sen avulla tarkistaa korkotasosi.

Tässä artikkelissa kerromme tarkemmin kuka voi saada lainatarjouksia, miksi lainojen kilpailuttaminen on tärkeää ja muita aiheeseen liittyviä tärkeimpiä poimintoja. 

Vertaile edulliset ja parhaat lainatarjoukset jopa 30 pankista

Lainatarjousten vertailu on tärkeä osa lainanottoprosessia, sillä se auttaa löytämään parhaan mahdollisen lainan omiin tarpeisiin. Vertailemalla edullisia ja parhaita lainatarjouksia voi löytää sopivan lainan, joka tarjoaa alhaisen koron, joustavat maksuehdot ja muut edut.

Nykyään on saatavilla useita lainavertailupalveluita, jotka auttavat löytämään edullisia ja parhaita lainatarjouksia. Näiden palveluiden avulla voit vertailla lainoja jopa 30 pankista ja luotonantajalta samanaikaisesti.

Kun etsit sopivaa lainaa, on tärkeää miettiä, kuinka paljon rahaa tarvitset lainaksi, kuinka pitkän takaisinmaksuajan haluat, minkä tyyppisen lainan haluat (esim. kiinteä- tai muuttuva korko) ja millaiset lainaehdot ovat sinulle tärkeitä. Kun olet tehnyt nämä pohdinnat, voit käyttää lainavertailupalvelua vertaillaksesi eri vaihtoehtoja.

On tärkeää huomata, että lainavertailupalvelut eivät tarjoa takuita siitä, että löydät parhaan mahdollisen lainan, mutta ne voivat auttaa sinua tekemään valinnan helpommin ja nopeammin. On myös tärkeää muistaa, että lainojen koroissa ja ehdoissa voi olla merkittäviä eroja eri luotonantajien välillä, joten kannattaa vertailla huolella ennen lainan ottamista.

Lopuksi, kun olet löytänyt sopivan lainan, on tärkeää lukea huolellisesti lainan ehdot ja varmistaa, että ymmärrät kaikki ehdot ennen kuin allekirjoitat lainasopimuksen. Näin voit varmistaa, että olet valinnut sopivan lainan omiin tarpeisiisi ja että voit maksaa sen takaisin sovitussa aikataulussa.

Löydä paras lainatarjous vertailun avulla

Lainan ottaminen on yleinen tapa rahoittaa suurempia hankintoja, kuten asuntoja, autoja tai muita kalliita hankintoja. On kuitenkin tärkeää löytää paras mahdollinen lainatarjous, jotta välttyy ylimitoitetuilta kuluilta ja maksuista.

Lainatarjousten vertailu on helppo ja tehokas tapa löytää paras mahdollinen laina. Lainatarjousten vertailu auttaa sinua löytämään lainan, joka tarjoaa parhaat ehdot ja alhaisimman mahdollisen koron. Kun vertailet lainatarjouksia, kannattaa kiinnittää huomiota seuraaviin asioihin:

  1. Korko: Koron määrä vaikuttaa suoraan lainan kokonaiskustannuksiin. Vertaa eri lainanantajien korkoja ja valitse alhaisin.
  2. Lainan määrä ja laina-aika: Lainan määrä ja laina-aika vaikuttavat myös lainan kokonaiskustannuksiin. Vertaa eri vaihtoehtojen lainamääriä ja laina-aikoja ja löydä paras yhdistelmä.
  3. Lainanantajan kulut: Joillakin lainanantajilla voi olla lisäkuluja, kuten tilinhoitomaksuja tai avausmaksuja. Vertaa eri vaihtoehtojen kuluja ja valitse alhaisimmat.
  4. Muut ehdot: Lainatarjouksissa voi olla muitakin ehtoja, kuten maksuvapaita kuukausia tai mahdollisuus lyhennysvapaisiin. Vertaa eri vaihtoehtojen ehtoja ja valitse sinulle sopivimmat.
 

Lainatarjousten vertailu on helppoa, kun käytät vertailusivustoja tai -palveluita. Vertailusivustot tarjoavat yleensä helpon ja nopean tavan vertailla eri lainanantajien tarjouksia ja löytää paras laina omiin tarpeisiin.

Vakuudettoman lainan voi saada helpommin

Vakuudeton laina on laina, jota ei ole suojattu minkään omaisuuden, kuten kiinteistön tai auton, takuulla. Se on siis laina, jota myönnetään pelkän hakijan luottokelpoisuuden perusteella. Vakuudettomia lainoja tarjoavat yleensä pankit, luottolaitokset, rahoitusyhtiöt ja verkkolainapalvelut. 

Vakuudettoman lainan hakeminen on yleensä helpompaa ja nopeampaa kuin vakuudellisen lainan hakeminen, koska hakijan ei tarvitse tarjota omaisuuttaan vakuudeksi. Tämä vähentää lainan hakemiseen liittyvää byrokratiaa ja vähentää tarvittavan dokumentaation määrää. Vakuudettoman lainan saamiseksi hakijan täytyy kuitenkin olla luottokelpoinen, mikä tarkoittaa, että hakijan luottotietojen tulee olla kunnossa ja että hänen tulee olla kykenevä maksamaan lainan takaisin sovitun aikataulun mukaisesti.

Vakuudettomien lainojen korot ovat yleensä korkeampia kuin vakuudellisten lainojen, koska lainanantaja ottaa suuremman riskin myöntäessään lainaa ilman vakuuksia. Lisäksi vakuudettomien lainojen lainaehdot ja lainasummat voivat olla rajallisia, ja lainan takaisinmaksuaika voi olla lyhyempi kuin vakuudellisissa lainoissa.

Vakuudeton laina sopii yleensä henkilöille, jotka tarvitsevat rahaa lyhytaikaisiin tarpeisiin, kuten laskujen maksamiseen tai yllättävien menojen kattamiseen. Vakuudettomat lainat ovat myös hyvä vaihtoehto henkilöille, joilla ei ole omaisuutta, jota voisi käyttää lainan vakuutena, tai henkilöille, jotka eivät halua sitoa omaisuuttaan lainan vakuudeksi.

Yhdistä lainat ja voit säästää korkokuluissa

Lainojen yhdistäminen tarkoittaa useiden eri lainojen yhdistämistä yhdeksi lainaksi. Yhdistämällä lainat voi säästää rahaa korkokuluissa, sillä yhdistämällä useat eri lainat yhdeksi lainaksi, vähenevät myös lainojen yhteenlasketut korkokulut.

Lainojen yhdistämistä kannattaa harkita, jos sinulla on useita erilaisia lainoja, kuten kulutusluottoja, pikavippejä tai luottokorttilainoja. Jos sinulla on useita erilaisia lainoja, joudut maksamaan useita eri korkoja ja muita kuluja. Tämä voi johtaa siihen, että maksat lainoistasi huomattavasti enemmän kuin olisit maksanut, jos olisit ottanut yhden isomman lainan.

Lainojen yhdistämistä voi hakea esimerkiksi pankista, rahoitusyhtiöltä tai verkkolainapalvelusta. Yhdistäessäsi lainat, sinun tulee tarkistaa huolellisesti yhdistämisen ehdot, kuten uuden lainan korot ja lainan takaisinmaksuehdot. Vertailemalla eri lainantarjoajien tarjoamia yhdistämislainoja voit löytää parhaan tarjouksen, joka sopii sinulle parhaiten.

Yhdistämisellä voit myös helpottaa taloutesi hallintaa, sillä sinun tarvitsee maksaa vain yhtä lainaa kuukausittain sen sijaan, että maksaisit useita eri lainoja. Lisäksi yhdistämällä lainat voit saada paremman yleiskuvan omasta taloustilanteestasi, kun sinun ei tarvitse seurata useiden eri lainojen maksuja ja eräpäiviä.

Yhdistämällä lainat voit siis säästää merkittävästi rahaa korkokuluissa, yksinkertaistaa taloutesi hallintaa ja saada paremman yleiskuvan omasta taloustilanteestasi. Muista kuitenkin, että yhdistäminen ei välttämättä aina ole paras vaihtoehto, joten tarkista huolellisesti eri vaihtoehtoja ja vertaile eri lainatarjoajien tarjouksia ennen kuin teet päätöksen.

Lainojen kilpailutus kannattaa tehdä säännöllisesti

Lainojen kilpailutus tarkoittaa olemassa olevien lainojen kilpailuttamista, eli eri lainantarjoajien tarjoamien lainojen vertailua oman lainan koron ja muiden ehtojen kanssa. Lainojen kilpailuttaminen kannattaa tehdä säännöllisesti, sillä kilpailutuksen avulla voi löytää edullisemman lainan ja säästää rahaa.

Lainojen korot voivat muuttua ajan myötä, joten lainojen kilpailutus kannattaa tehdä vähintään muutaman vuoden välein. Jos olet ottanut lainan useita vuosia sitten, saatat maksaa korkeampaa korkoa kuin mitä uusilla asiakkailla on tarjolla. Kilpailuttamalla lainat voit saada alhaisemman koron, joka voi säästää sinulle merkittäviä summia rahaa.

Lainojen kilpailutus kannattaa myös, jos sinulla on useita erilaisia lainoja. Useiden eri lainojen yhdistäminen yhdeksi lainaksi voi säästää merkittäviä summia rahaa, sillä yhdistämällä lainat voit välttää useiden eri korkojen ja maksujen maksamisen.

Kilpailutusprosessi on yleensä melko helppo ja nopea. Voit aloittaa kilpailuttamisen vertailemalla eri lainantarjoajien tarjouksia verkossa. Lainojen kilpailutuspalvelut, kuten vertaislainapalvelut ja lainanvälityspalvelut, voivat auttaa sinua löytämään parhaan tarjouksen. Voit myös ottaa yhteyttä omaan pankkiisi ja pyytää tarjousta.

Muista, että lainojen kilpailuttaminen ei aina ole paras vaihtoehto. Jotkut lainantarjoajat voivat veloittaa lisämaksuja tai muita kuluja, jotka voivat tehdä uudesta lainasta kalliimman kuin vanhasta. Muista tarkistaa huolellisesti uuden lainan ehdot ja kustannukset ennen kuin päätät vaihtaa lainantarjoajaa.

Lainojen kilpailuttaminen voi olla hyödyllistä sekä uusien että vanhojen lainojen kanssa. Säännöllinen kilpailutus auttaa sinua pitämään kulut alhaisina ja säästämään rahaa pitkällä aikavälillä.

Kilpailuta nykyiset tai uusi laina Bankon avulla maksuttomasti ja ilman sitoutumista. Voit saada yhdellä hakemuksella jopa 30 eri pankin lainatarjoukset.

Kuka voi saada lainatarjouksia?

Lainatarjouksia verkosta voivat saada yleensä kaikki vähintään 18 vuotta täyttäneet henkilöt, jotka asuvat Suomessa ja joilla on säännölliset tulot ja puhtaat luottotiedot. Lainantarjoajat asettavat yleensä tietyt vaatimukset hakijoille, kuten tietyn minimi-ikävaatimuksen, tietyn tulotason ja hyvät luottotiedot.

Lisäksi lainantarjoajat voivat vaatia hakijoilta erilaisia asiakirjoja ja todisteita, kuten palkkatodistuksia, verotietoja, tiliotteita ja henkilöllisyystodistuksia. Näiden tietojen avulla lainantarjoajat arvioivat hakijan maksukyvyn ja maksuhalukkuuden sekä tarjoavat sen perusteella sopivia lainatarjouksia.

On tärkeää muistaa, että vaikka lainatarjouksen hakeminen verkosta on helppoa ja nopeaa, se ei tarkoita sitä, että kaikki hakijat saavat automaattisesti hyväksytyn lainan. Lainantarjoajat tekevät aina arvion hakijan maksukyvystä ja maksuhalukkuudesta ennen kuin myöntävät lainan.

Lainatarjousten vertailu verkossa on kuitenkin hyvä tapa löytää parhaat lainatarjoukset, sillä se säästää aikaa ja vaivaa. Voit vertailla eri lainantarjoajien tarjoamia lainoja ja niiden korkoja, kuluja ja ehtoja helposti ja nopeasti verkossa. Tämä auttaa sinua löytämään sopivan lainan tarpeisiisi ja maksukykyysi sopivalla korolla ja ehdoilla.

Lainatarjouksien saamiseksi Banko edellyttää, että hakija täyttää seuraavat ehdot:

  • Ikä vähintään 20 vuotta
  • Tulot kuukaudessa yli 600 euroa
  • Puhtaat luottotiedot
 

Voit kilpailuttaa vakuudettomat lainat aina 1000 eurosta jopa 60 000 euroon asti. Laina-ajan voit valita itsellesi sopivaksi 1-15 vuoden väliltä.

Halvin lainatarjous perinteisestä pankista vai netistä?

Usein halvimman lainatarjouksen voi saada paremmin netistä kuin perinteisestä pankista. Tämä johtuu siitä, että verkossa toimivat lainantarjoajat ovat erikoistuneet nimenomaan lainojen myöntämiseen ja kilpailu asiakkaista on kovempaa, mikä johtaa usein edullisempiin lainaehtoihin.

Verkossa toimivat lainantarjoajat voivat tarjota parempia lainaehtoja, sillä heillä ei ole yhtä suuria kuluja kuin perinteisillä pankeilla. He eivät esimerkiksi tarvitse kalliita toimipisteitä tai suurta henkilökuntaa. Tämä näkyy usein alhaisemmissa koroissa ja kuluissa.

Verkossa toimivat lainantarjoajat myös käyttävät usein automatisoituja prosesseja lainahakemusten käsittelyssä, mikä tekee lainan hakemisesta ja saamisesta nopeampaa ja helpompaa. Verkossa voit myös vertailla eri lainantarjoajien tarjoamia lainaehtoja ja valita itsellesi parhaiten sopivan lainan.

Toisaalta on kuitenkin tärkeää muistaa, että vaikka netistä löytyykin usein halvempia lainatarjouksia, ei halvin laina aina ole se paras vaihtoehto. On tärkeää vertailla lainoja huolella ja ottaa huomioon kaikki lainan ehdot ennen lainan ottamista. Lisäksi on tärkeää varmistaa, että valitsemasi lainantarjoaja on luotettava ja turvallinen.

Usein kysytyt kysymykset lainatarjouksesta

Tässä joitakin usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia lainatarjoukseen liittyen:

Mitä tarkoittaa lainatarjous?

Lainatarjous on pankin tai lainantarjoajan tekemä tarjous lainasta. Lainatarjous sisältää yleensä tiedot lainan korosta, kuluista, laina-ajasta ja maksueristä.

Onko lainatarjous sitova?

Lainatarjous ei ole sitova, vaan se on yleensä voimassa tietyn ajan. Voit hyväksyä tai hylätä tarjouksen haluamallasi tavalla. Lopullinen lainasopimus syntyy vasta kun olet hyväksynyt lainatarjouksen ja allekirjoittanut sopimuksen.

Miten saan lainatarjouksen?

Voit saada lainatarjouksen tekemällä lainahakemuksen pankin tai lainantarjoajan verkkosivustolla. Hakemuksessa kysytään yleensä henkilötietoja, tuloja ja muita taloudellisia tietoja. Hakemuksen lähettämisen jälkeen saat yleensä tarjouksen muutamassa minuutissa.

Voinko saada lainatarjouksen ilman vakuuksia?

Kyllä, voit saada lainatarjouksen ilman vakuuksia. Tällöin pankki tai lainantarjoaja arvioi lainan myöntämisen perustuen esimerkiksi hakijan tuloihin ja luottokelpoisuuteen.

Mitä tietoja tarvitsen lainatarjouksen hakemiseen?

Lainatarjouksen hakemiseen tarvitaan yleensä henkilötietojen lisäksi tietoja tuloista ja muista taloudellisista tiedoista, kuten asumiskustannuksista ja mahdollisista muista lainoista.

Onko lainatarjouksen vertailu tärkeää?

Kyllä, lainatarjousten vertailu on tärkeää, sillä eri pankit ja lainantarjoajat tarjoavat erilaisia lainaehtoja. Vertailu auttaa löytämään parhaan mahdollisen lainan omiin tarpeisiin sopivilla ehdoilla ja kuluilla.

Miten nopeasti voin saada lainatarjouksen?

Lainatarjouksen saa yleensä muutamassa minuutissa lainahakemuksen lähettämisen jälkeen. Joskus pankki tai lainantarjoaja saattaa pyytää lisätietoja tai asiakirjoja ennen tarjouksen tekemistä, mikä voi viivästyttää tarjouksen saamista hieman.