Moderni lainapalvelu

Maksuton kaikille

Uusi lainapalvelu avattu

Banko on 100% suomalainen, uuden sukupolven lainapalvelu joka yhdistää lainaamisen parhaat puolet ja tekee siitä nopeampaa, helpompaa ja halvempaa!

Kokeile palvelua maksutta ja katso minkälaisia lainatarjouksia juuri sinä saat.

Saat lainatarjouksen heti täytettyäsi ilmaisen hakemuksen. Oma korkotaso kannattaa tarkistaa säännöllisin väliajoin.

8000€
1.000€60.000€
Maksuaika
Arvioitu lyhennys
151€
Hyväksyn palvelun käyttöehdot ja tietosuojaselosteen.


Palvelu on ilmainen ja ei-sitova

Esimerkki lainasta: Nimelliskorko voi vaihdella 4,5-20,0 % välillä. Laina-aika on 1-15 vuotta. Luoton määrä 10.000 €. Nimelliskorko 4,50 %. Luoton todellinen vuosikorko 5,94 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 5 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 11.541 €.

Miten palvelu toimii?

Täytä hakemus

Voit hakea lainaa aina 70 000 euroon asti lyhyen hakemuksemme kautta. Valitse vain summa ja täytä tiedot.

Nopea päätös

Saat alustavan päätöksen välittömästi yli 25 pankilta ja rahalaitokselta. Voit vapaasti selata saamiasi tarjouksia.

Maksut nopeasti

Kun olet hyväksynyt mieleisesi lainatarjouksen, saat rahat tilillesi jopa 15 minuutissa! Se on niin helppoa.

Kuka voi hakea lainaa Bankolta?

  • Sinun on oltava vähintään 20 -vuotta täyttänyt.
  • Sinulla on oltava yli 600 euron kuukausittaiset tulot (myös etuudet lasketaan)
  • Voit hakea lainaa 1000 eurosta jopa 60 000 euroon asti.
  • Maksuaika on valittavissa 1 ja 15 vuoden väliltä.
  • Sinulla ei saa olla maksuhäiriömerkintää.

 

Voit hakea kauttamme lainaa ilman vakuuksia. Voit halutessasi lisätä hakemukseen myös rinnakkaishakijan. Se parantaa lainansaantimahdollisuuksia ja voi auttaa saamaan parempia tarjouksia.

Uudet lainat 2023

Suomessa aukeaa vuosittain noin 1 – 4 uutta lainapalvelua, joista osa on erikoistunut perinteisten kulutusluottojen myöntämiseen, osa kilpailuttamiseen ja osa tavallisiin pieniin pikavippeihin.

Pyrimme listaamaan näille sivuille uudet lainapalvelut sitä mukaan, kun ne saapuvat markkinoille. Saat tavoitettua myös näitä uusia lainapalveluita palvelumme kautta helposti yhdellä hakemuksella, mikäli ne ovat tekemässä yhteistyötä kanssamme.

Viimeisimpiä uusia lainapalveluita:

  • IRaha (uusi pikavippi avattu)
  • Banko (uusi lainapalvelu)
 

Uusissa lainoissa houkuttelevat usein uniikit kampanjatarjoukset, joita voi saada vain rajoitetun ajan. Kilpailutuspalveluiden avulla voit joka kerta saada parhaat tarjoukset eteesi ilman, että varsinaisia kampanjatarjouksia pitää erikseen etsiä.

Toisaalta uudet lainapaikat saattavat tarjota lainaa, joka myönnetään kaikille tai lainaa, kun muualta ei saa.

Uusissa lainapalveluissa on useita hyötyjä, mutta monesti jo vanhemmat vakiintuneet luotonantajat pystyvät tarjoamaan parempia lainaehtoja ja harvemmin nämä uudet palvelut pärjäävät alati kasvavassa kilpailussa.

Banko on täysin uusi laina – kokeile sinäkin

Banko on täysin uudenlainen, moderni 2020-luvun lainapalvelu, jonka avulla kuka tahansa lainaa tarvitseva henkilö voi nopeasti löytää parhaat lainatarjoukset ja saada rahat nopeasti tilille.

Banko kerää saman katon alle yli 25 luotonantajan, pankin ja rahalaitoksen tarjoukset ja antaa kuluttajille mahdollisuuden tavoittaa nämä kaikki vain yhdellä hakemuksella, jolloin kuluttajan tehtäväksi jää lainatarjousten vertaileminen ja valitseminen.

Tämän lisäksi, koko lainanhakuprosessi on kuluttajalle täysin maksuton eikä se sido ottamaan lainaa. Saadut lainatarjoukset ovat voimassa 30 vuorokautta niiden saapumisesta ja saat itse päättää, hyväksytkö vai hylkäätkö saamasi tarjoukset.

Uusimmat pikavipit, kulutusluotot ja joustoluotot

Me autamme sinua tavoittamaan hakemuksellasi kaikki uudet ja hieman vanhemmatkin lainapalvelut, joiden lainatuotteet ovat ”uusittu”. 

Nykyään uuden lainsäädännön ja korkokaton myötä on vaikeampi löytää suoria tarjouksia lainapalveluille, mutta erittäin merkittäviin korkosäästöihin mekin pystymme. 

Nimittäin voit saada lainatarjouksia alkaen vain 4 prosentin vuosikorolla ja lainaa voit hakea jopa 60 000 euroon asti.

Sama luotonantajat, uudet tarjoukset

Samaltakin luotonantajalta tai palvelusta kannattaa hakea lainaa useammin kuin kerran. Tämä johtuu siitä, että etenkin jos käytät kilpailutuspalveluita, voit saada kuukausittain vaihtelevia tarjouksia. Nimittäin, luotonantajat itse tekevät omat tarjouksensa ja usein peilaavat niiden tekemiseen yleisesti lainamarkkinoita ja lainan hakijan omaa asemaa / taustaa.

Toisinaan kilpailu lainoista on niin kovaa, että pankit joutuvat tulemaan vastaa koroissa ja kuluissa.