Bonum pankki - kilpailuta lainat ja vertaile

Bonum Pankki Oyj on julkinen osakeyhtiö, joka on osa POP pankkikeskus osk:n liiketoimintaa (tytäryhtiö). Yhtiö toimii POP pankkien keskusluottolaitoksena, jolloin se vastaa POP Pankkien maksujenvälitys- ja selvityspalveluista sekä niin sanotuista treasury- palveluista.

Palvelumme avulla voit saada lainatarjouksen myös tältä luottolaitokselta, jota voit verrata muiden rahoitusyhtiöiden tekemiin tarjouksiin.

15000€
1.000€60.000€
Maksuaika
Lyhennys (kk)
189€
Hyväksyn palvelun käyttöehdot ja tietosuojaselosteen.


Palvelu on ilmainen ja ei-sitova

Esimerkki lainasta: Nimelliskorko voi vaihdella 4,5-20,0 % välillä. Laina-aika on 1-15 vuotta. Luoton määrä 10.000 €. Nimelliskorko 4,50 %. Luoton todellinen vuosikorko 5,94 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 5 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 11.541 €.

Miten palvelu toimii?

Täytä hakemus

Voit hakea lainaa aina 60 000 euroon asti lyhyen hakemuksemme kautta. Valitse vain summa ja täytä tiedot.

Nopea päätös

Saat alustavan päätöksen välittömästi yli 25 pankilta ja rahalaitokselta. Voit vapaasti selata saamiasi tarjouksia.

Maksut nopeasti

Kun olet hyväksynyt mieleisesi lainatarjouksen, saat rahat tilillesi jopa 15 minuutissa! Se on niin helppoa.

Mikä on Bonum Pankki?

Bonum Pankki toimii luottolaitoksena tunnetulle POP Pankille.

Se tarkoittaa, että kaikki POP Pankin myöntämät vakuudettomat lainat maksetaan asiakkaiden tileille tästä yhtiöstä.

Lainojen lisäksi Bonum Pankki vastaa myös POP Pankkien korttiliiketoiminnasta.

Koska Bonum Pankki Oyj on julkisesti noteerattu pörssiyhtiö, voit halutessasi seurata yrityksen tiedotteita suoraan pankin virallisilta sivuilta.

Monet lainanhakijat ovat ihmetelleet miksi he saavat sähköposti- tai tekstiviestejä suoraan Bonum pankin nimellä. Tämä johtuu siitä, että Bonum vastaa POP Pankkien vakuudettomien lainojen myöntämisestä ja hallinoimisesta.

Se puolestaan tarkoittaa, että olet todennäköisesti tällä hetkellä POP Pankin asiakas tai olet käyttänyt palvelua, jossa POP Pankki on luonnollisesti ollut mukana.

Seuraavaksi pureudumme tarkemmin Bonumin vakuudettomien lainojen tarjontaan. Jos tämä infopläjäys riitti sinulle, voit siirtyä kilpailuttamaan Bonumin ja yli 25 muun pankin ja rahalaitoksen lainat sivun yläosasta olevasta hakemuksesta.

Mitä lainoja Bonum Pankki myöntää

Bonum Pankki myöntää vakuudettomia lainoja pikalainoja POP Pankin kautta.

Lyhyesti nämä lainat ovat suuruudeltaan 2000 – 20 000 euron luokkaa ja takaisinmaksuajaksi on mahdollista valita mitä tahansa 1 vuoden ja 10 vuoden väliltä.

Voit käyttää apunasi sivuilta löytyvää lainalaskuria, jolla pystyt arvioimaan tulevan kuukausierän suuruuden ja näin hakea järkevällä takaisinmaksuajalla olevaa lainaa.

Lainojen korot vaihtelevat 6,9 ja 18,9 prosentin välillä, mutta todellinen vuosikorko saattaa Euriborista riippuen nousta jopa 27,7 prosenttiin.

Lainojen korkoja laskettaessa otetaan huomioon 3kk:n Euribor ja siihen lisätään pankin oma asiakaskohtainen korkomarginaali.

Ennen lainatarjouksen hyväksymistä sinun kannattaa vertailla eri lainavaihtoehtoja keskenään. Tällä tavalla saat selkeän kuvan siitä, tarjoaako Bonum Pankki sinulle edullisinta lainaa.

Nimittäin tietojemme mukaan kyseinen pankki ei ole markkinoiden edullisimmasta päästä.

Halvimman lainan löydät kun kilpailutat lainat palvelussamme maksutta ja ilman sitoutumista.

Kuka voi hakea lainaa Bonum Pankilta?

Bonum Pankki tai POP Pikalainan edellytykset ovat varsin korkeita jokaisella mittarilla.

Nimittäin kyseinen yritys edellyttää asiakkailtaan 23 vuoden ikärajaa. Vakituista osoitetta Suomessa 2 vuoden ajalta sekä suomalaiset henkilötunnukset.

Tämän lisäksi hakijalta edellytetään säännöllisiä tuloja ja moitteettomasti hoidettuja raha-asoita. (toisin sanoen yritys ei myönnä lainaa maksuhäiriömerkinnän omaaville hakijoille)

Miten haen Bonum Pankin lainaa?

Saat itse päättää haetko lainaa suoraan POP Pankin sivuilta vai käytätkö apunasi maksutonta lainavertailu -palveluamme, jonka avulla tavoitat Bonumin lisäksi myös 25 muuta pankkia ja rahalaitosta.

Palvelumme avulla voit vertailla saamiasi lainatarjouksia keskenään ja näet jo nopeasti mikä luotonantaja tarjoaa sinulle edullisinta lainaa.

Jos sopivaa lainaa ei löydy, voit halutessasi hylätä kaikki saamasi lainatarjoukset.

Mikäli sopiva laina löytyy, voit siirtyä allekirjoittamaan varsinaisen lainasopimuksen luotonantajan sivuille kilpailutuksessa olevasta linkistä.

Bonum Pankin lainojen hallinnoiminen tapahtuu suoraan Bonum Pankki omat sivut -osiossa, josta näet avoinna olevan saldon ja voit maksaa lainaa takaisin nopeammin.

Nykyisille Bonumin asiakkaille suosittelen lainojen uudelleen kilpailutusta.

Kuten aikaisemmin mainitsin, ei yrityksen lainat ole markkinoiden edullisimmasta päästä.

Bonum Pankin yhteystiedot

Jos sinulla on jo kyseisen pankin laina tai sinulla on kysyttävää esimerkiksi Visa laskusta, voit olla yhteydessä suoraan yritykseen.

Emme löytäneet suoraa asiakaspalvelun osoitetta, joten alapuolella on ne tiedot jotka löysimme.

  • POP Pikalainan (Bonum Pankki Oyj) asiakaspalvelu: +358 10 667 3100
  • Y-tunnus: 21929775
  • Osoite: Hevosenkenkä 3 02600 Espoo

Kokemuksi Bonum Pankin lainoista

Internet on täynnä Bonum Pankin laina kokemuksia ja arvosteluita, mutta niitä on vaikea löytää, sillä monet eivät tiedä, että kyseinen yritys toimii POP Pikalaina nimellä.

Meidän korviimme on kantautunut vain positiivisia kokemuksia.

Kritiikkiäkin verkosta löytyy nimittäin pankille on osoitettu kuittailua, joka liittyy korkeisiin vaatimuksiin lainaa hakiessa. Lisää kokemuksia kyseisetä palvelusta löytyy ainakin Suomi24 -sivuilta.

Monet saavat kielteisen luottopäätöksen tai liian pienen lainan vaikka kyseessä onkin perinteinen pankki.

Tämän takia me suosittelemme aina kilpailuttamaan vakuudettomat lainat, jos se on mahdollista.