Eroon pikavipeistä

Maksuton kaikille

Miten päästä eroon pikavipeistä?

Pikavipit voivat olla monelle riesa, etenkin jos ne on haettu ennen korkokattolainsäädäntöä. Pikavippeihin on yleensä turvauduttu vain, koska mitään muuta nopeaa ratkaisua akuuttiin raha ongelmaan ei ole ollut saatavilla.

Näytämme sinulle, kuinka pääset eroon kalliista pikavipeistä, joiden korot ja kulut ovat korkeat.

Palvelun käyttäminen on maksutonta ja saat henkilökohtaisesti räätälöidyt lainatarjoukset heti eteesi.

15000€
1.000€60.000€
Maksuaika
Lyhennys (kk)
189€
Hyväksyn palvelun käyttöehdot ja tietosuojaselosteen.


Palvelu on ilmainen ja ei-sitova

Esimerkki lainasta: Nimelliskorko voi vaihdella 4,5-20,0 % välillä. Laina-aika on 1-15 vuotta. Luoton määrä 10.000 €. Nimelliskorko 4,50 %. Luoton todellinen vuosikorko 5,94 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 5 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 11.541 €.

Miten palvelu toimii?

Täytä hakemus

Voit hakea lainaa aina 60 000 euroon asti lyhyen hakemuksemme kautta. Valitse vain summa ja täytä tiedot.

Nopea päätös

Saat alustavan päätöksen välittömästi yli 25 pankilta ja rahalaitokselta. Voit vapaasti selata saamiasi tarjouksia.

Maksut nopeasti

Kun olet hyväksynyt mieleisesi lainatarjouksen, saat rahat tilillesi jopa 15 minuutissa! Se on niin helppoa.

Mikä on pikavippi?

Pikavippi tarkoittaa pientä lainaa, jonka todellinen vuosikorko on yleensä korkea. Pikalainaa haetaan yleensä nopeaan rahan tarpeeseen tilanteissa, joissa lainaa tarvitaan heti. 

Pikavipit eivät ole kuluiltaan enää mitään verrattuna siihen, mitä ne joskus olivat. 

Nykyään lainsäädäntö suojelee tiukasti kuluttajia ja sääntelee tarkasti luotonantajien toimintaa ja lainoista perittäviä kustannuksia.

Ongelmat yleensä syntyvät siitä, että lainan hakijat nostavat useamman pikavipin tilille kerralla eri luotonantajilta, jolloin lainojen määrä on suurempi ja korko luonnollisesti korkea. 

Parempi vaihtoehto olisi olla ottamatta pikavippiä ja valita sen sijaan joku suurempi kilpailutettu laina.

Suomessa on kuitenkin turha väittää, että lainaa myönnettäisiin henkilöille, joilla on maksuhäiriömerkintä. 

Ei ole nimittäin lakiin pohjautuen mahdollista, että ilman luottotietoja voi saada lainaa, ellei mukana ole yhteishakija, jolla on puhtaat luottotiedot.

Miten päästä eroon pikalainoista?

Pikalainoista voi päästä eroon usealla tavalla. Voit halutessasi kokeilla niitä kaikkia.

  • Pikavippien yhdistäminen on helpoin ja nopein tapa pienentää lainan kokonaiskuluja
  • Älä ota uusia pikavippejä, aseta esto
  • Lyhennyt pikalainat nopeammassa aikataulussa eli vyörytä velat
  • Pyydä apua tai kysy neuvoa maksuvaikeuksien ratkaisemiseen

Pikavippien yhdistäminen auttaa pääsemään eroon kalliista lainoista

Pikavippien yhdistämisessä on kyse kalliiden pikalainojen maksamisesta pois uudella edullisemmalla lainalla, jolloin lainan lyhentäminen on helpompaa ja korot usein jopa puolittuvat. 

Etenkin pikavippien kohdalla yhdistelylainan ottaminen on lähes joka kerta järkevää, sillä monien yhdistelylainojen korot ovat usein puolet halvempia kuin pikavipeissä tai muissa pikalainoissa.

Lisäksi pikavippien yhdistelyssä ei ole riskejä. Autamme sinua maksutta löytämään parhaan yhdistelylainan. Jos emme pysty löytämään sinulle riittävän edullista yhdistelylainaa, sinun ei tarvitse ottaa lainaa vastaan.

Banko auttaa sinut eroon pikavipeistä

Banko on auttaa maksuvaikeuksien kanssa painivia lainanhakijoita madaltamaan nykyisten lainojen ja velkojen kustannuksia tarjoamalla yhdistelylainojen kilpailutuksen. 

Yhdistelylainan avulla asiakas voi maksaa kaikki aikaisemmat kalliit lainansa pois yhdellä kertaa, jolloin jäljelle jää vain yksi edullisempi laina.

Näemme edelleen jälkiä 2000-luvun alun pikavippien tekemistä tuhoista, jolloin korot olivat satojen prosenttien luokkaa. 

Itse asiassa monella kuluttajalla on vieläkin näitä vanhan lainsäädännön piiriin kuuluvia pikavippejä maksettavana, jolloin he voisivat säästää heti jopa tuhansia euroja.

Palvelumme avulla voit lisäksi itse asettaa toivomasi maksuajan, jolloin pystyt itse vaikuttamaan uuden lainasi lyhennyksiin, joko siten, että maksat lainaa takaisin nopeammin tai hitaammin.

Näin yhdistät pikavipit Bankolla:

  1. Täytä ilmainen lainahakemus palvelussamme. Et tarvitse hakemukseen mukaan ylimääräisiä liitteitä tai muita tositteita ja saat vastauksen heti.
  2. Vastaanota useita lainatarjouksia, joita voit vertailla ja joiden joukosta voit itse valita parhaimman. Tarjoukset ovat voimassa 30 vuorokautta ja saat itse päättää, hyväksyt vai hylkäätkö ne.
  3. Viimeistele lainasopimus. Et voi vahingossa ottaa lainaa vastaan, sillä se täytyy vielä erikseen vahvistaa verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

Muita vinkkejä pikavippikierteen katkaisemiseen

Pikavipeistä eroon pääsemiseen on olemassa useita eri tapoja, joista suosituin on tämä meidänkin tarjoama pikavippien yhdistäminen, jossa yksinkertaisesti vaihdat kalliit pikavipit yhdeksi edullisemmaksi kulutusluotoksi.

Toinen hyvä vinkki on lainojen vyöryttäminen siten, että maksat ensin pois kalliimman eli korkeampi korkoisen lainan. 

Käytännössä siis priorisoit lyhennyksissä tätä kalliimpaa lainaa ja lyhennät edullisempaa lainaa vain vähän, jos ollenkaan. Tämä tekniikka auttaa pienentämään lainojen kokonaiskustannuksia.

Paras tapa katkaista velkakierre on olla velkaantumatta holtittomasti ollenkaan. Jos näyttää vähänkin siltä, että lyhennykset alkavat painaa päälle ja elämisen budjetointi on liian tiukkaa. 

Kannattaa ottaa heti yhteyttä ammattilaisen tarjoamaan velkaneuvontaan, jolloin voit saada tehtyä nopeasti tarvittavia muutoksia, jotka pelastavat liialliselta velkaantumiselta.

Jos kierteeseen on johtanut holtiton luottokäyttäytyminen, voi myös omaehtoisen luottokiellon asettaminen asiakastiedon palvelussa olla hyvä ratkaisu.

Usein kysyttyä

Mitä pikavippien yhdistäminen tai jälleenrahoitus tarkoittaa?

Se tarkoittaa toimenpidettä, jossa haet uutta kilpailutettua yhdistelylainaa. Tällä uudella yhdistelylainalla on tarkoitus maksaa pois kaikki aikaisemmat velat, jolloin sinulle ja ainoastaan tämä uusi laina lyhennettäväksi.

Minkälaista korkoa Bankon kautta voi saada?

Banko pyrkii aina löytämään asiakkaalle parhaan mahdollisen lainan. Lainan korko voi olla mitä tahansa 4,19 – 20 prosentin väliltä riippuen luotonantajasta. Banko ei voi itse vaikuttaa lainojen korkoihin, sillä ne määräytyvät jokaisen luotonantajan tekemän arvion mukaan.

Mitä luottoja on mahdollista yhdistää?

Banko avulla voit yhdistää mitkä tahansa aikaisemmat velat, olivatpa ne sitten pikavippejä, osamaksuja tai muita luottoja joiden korot tuntuvat olevan liian suuria.

Voiko luottotiedot menettänyt henkilö yhdistää lainat?

Henkilö jonka luottotiedot ovat menneet voi yhtä hyvin yhdistää lainansa palvelussamme, mutta se edellyttää, että hänellä on mukana hakemukseen ilmoitettu yhteishakija.